Grand Resort Windsock Kralendijk Bonaire

Grand Resort Windsock

TUISlechts 1500 meter vanaf International Airport Bonaire vindt u het Grand Resort Windsock, het centrum van Kralendijk ligt op 4 km afstand van het resort. Bachelor Beach en Donkey Beach zijn op loopafstand van uw appartement, hier kan men naast zwemmen en zonnen ook een bezoek brengen aan het service punt van duikschool Wannadive voor diverse duikersspullen. Dichtbij gelegen bevindt zich het ezelreservaat, op 3,6 km afstand vanaf het resort, iets verder ligt het flamingo reservaat, minder dan 10 km vanaf het resort.

Grand Resort Windsock telt 8 luxe tweeslaapkamer appartementen met ieder een eigen overdekt terras of ruime balkon. Iedere keuken in het appartement beschikt over een kookplaat, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en zelfs een eigen vaatwasser. De keuken en de woonkamer bevinden zich in één kamer, de bedden staan in een aparte kamer en daarnaast is er ook een douche en toilet ruimte. In alle appartementen is een flatscreen televisie aanwezig met kabelzenders, airconditioning, plafondventilator, gratis wifi, kluisje, aparte zit- en eethoek. De kamers zijn ingericht voor 4 personen, er kunnen extra bedden geplaatst worden indien nodig. Uw verblijf hier is op basis van logies, maar mocht u ’s avonds zin hebben in een barbecue dan kan dit ook, want er is een barbecue aanwezig op het resort waar u gratis gebruik van kunt maken.

Aan het strand staat een eigen Beach Bar van het Grand Resort Windsock, hier staan ook ligbedden met parasols waar u gebruik van kunt maken, net zoals bij het buitenzwembad bij het resort zelf. Een douche en toilet is beschikbaar voor u als gast aan het strand zodat u daarvoor niet terug naar uw appartement hoeft. Duikschool Wannadive servicepunt bevindt zich ook aan het strand, hier kunt u de hele dag terecht voor duikflessen, spoelfaciliteiten en opslag van uw duikmaterialen. Tegen betaling kunt u duiken, windsurfen, duikset huren, snorkelset huren of fietsen huren. Om een stukje van de natuur te zien hoeft u eigenlijk niet weg, het resort is omringd door een groene tropisch tuin waar diverse dieren hun thuis vinden.