Auto huren

Auto huren

Een auto huren is de ideale manier om uw droombestemming goed te leren kennen. Met een huurauto bent u flexibel en geheel onafhankelijk en kunt u op uw gemak en in uw eigen tempo de mooiste plekjes ontdekken van een land. Bovendien bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Hieronder vindt u een overzicht met aanbieders waar u een auto kunt huren. Indien u opmerkingen of vragen heeft, of vindt dat een aanbieder in dit overzicht ontbreekt, neem dan contact met ons op.


Car Del Mar

Car del MarCar Del Mar bestaat sinds 2005 en is een bemiddelaar in autohuur. Car Del Mar biedt wereldwijd 5000 huurauto’s aan in 60 landen en op ruim 5000 verhuurkantoren. Car Del Mar onderscheidt zich vanwege een aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor een huurauto van Car Del Maar tot wel 30% goedkoper kan zijn. Een huurauto huren van Car Del Mar is echt all-inclusive en u kunt rekenen op een optimale en snelle dienstverlening. De partners van Car Del Mar zijn grote internationale verhuurders zoals Europcar, Alamo, Avis maar ook diverse lokale verhuurders zijn partner van Car Del Mar.

Meer info & prijzen


Alamo

AlamoBij Alamo kunt u terecht voor het huren van een auto op bijna 2000 locaties wereldwijd. De huurauto’s van Alamo zijn maximaal 9 maanden oud en worden verhuurd tegen zeer scherpe tarieven. Daarnaast kunt u bij Alamo rekenen op een uitstekende service. U kunt 24 uur per dag vanuit uw luie stoel een auto regelen op de website van Alamo. De tarieven die u daar ziet zijn inclusief belastingen, lokale toeslagen en verzekeringen. U kunt uw eigen risico afkopen met de no-risk garantie van Alamo. Wilt u graag een navigatiesysteem erbij? Ook dat is mogelijk en al vanaf € 5,- per dag.

Meer info & prijzen


Auto Europe

Auto EuropeAuto Europe biedt al meer dan 55 jaar autohuur aan op 8000 verhuurlocaties wereldwijd. Een auto huren bij Auto Europe is voordelig en flexibel, want de scherp geprijsde huurauto´s kunt u tot 48 uur voor vertrek kosteloos wijzigen of annuleren.

Auto Europe heeft voor iedereen de perfecte huurauto klaar staan, van mini tot cabrio. Voor reserveringen en vragen over goedkope autoverhuur is Auto Europe 7 dagen per week via het gratis telefoonnummer 0800-2659101 bereikbaar.

Meer info & prijzen