Winterzon-overwinteren vakantie

Winterzon-vakanties zijn erg populair. Mensen kiezen op grond van verschillende overwegingen voor dit type vakantie. Zo hebben sommige mensen een hekel aan koud en regenachtig weer en anderen kiezen voor de winterzon omdat de zon een uitstekend middel kan zijn om depressies tegen te gaan. Bovendien kunnen mensen met een chronische ziekte, zoals reuma bijvoorbeeld, veel baat hebben bij de zon. U ziet het, er kunnen verschillende redenen zijn om te overwinteren in een land met een zonnig klimaat.

Winterzon-vakanties kunt u boeken naar o.a. Aruba, Bonaire, Brazilië, Cuba, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Egypte, Gambia, Indonesië, Israël, Jamaica, Kaapverdië, Kenia, Malediven, Maleisië, Marokko, Mexico, Nederlandse Antillen, Oman, Portugal, Spanje, Sri Lanka, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, etc.

Hieronder vindt u een overzicht met aanbieders van winterzon-vakanties. U kunt ook informatie over winterzon-vakanties bekijken. Indien u opmerkingen of vragen heeft, of vindt dat een aanbieder in dit overzicht ontbreekt, neem dan contact met ons op.


De Jong Intra Vakanties

de-jong-intra-vakantiesDe Jong Intra Vakanties is een volledig Nederlandse allround touroperator van kwaliteitsvakanties. Of u nu op zoek bent naar een vliegvakantie, treinreis, autovakantie of busreis, bij de Jong Intra Vakanties vindt u het allemaal. Ieder jaar verzorgen zij voor 250.000 passagiers een vakantie. Alle door deze reisaanbieder aangeboden topvakanties zijn eenvoudig online te boeken via de gebruiksvriendelijke website.

Heeft u geen zin om de Nederlandse winterperiode mee te maken? Geen probleem, want de Jong Intra Vakanties heeft een prachtig aanbod aan winterzon-vakanties voor u in petto. Wat dacht u bijvoorbeeld van een autorondreis met routekaart en routebeschrijving of een autorondreis met privé-chauffeur, zodat u zich helemaal nergens druk over hoeft te maken en alleen maar kan genieten in uw favoriete vakantiebestemming. Als u liever in groepsverband reist dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. In dat geval kiest u voor een groepsreis waarbij u wordt begeleid door een ervaren en deskundig reisleider. Tenslotte kunt u natuurlijk ook een lekkere relax-vakantie boeken met verblijf in een appartement of hotel.

Bestemmingen

Aruba, Curaçao, Dubai, Egypte, Israël, Italië, Jordanië, Marokko, Oman, Portugal en Spanje.

De Jong Intra Vakanties is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen


Sunweb

SunwebSunweb is gespecialiseerd in zonvakanties. Inmiddels behoort Sunweb tot de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Iedere vakantieganger die liefhebber is van de zon, kan bij Sunweb terecht. U vindt er de meest uiteenlopende accommodaties, van eenvoudige maar leuke appartementen tot de meest luxe all inclusive hotels. Veel bestemmingen van Sunweb zijn gelegen rond de Middellandse Zee, maar daarnaast zijn er ook nog andere bestemmingen in het aanbod. Denk aan o.a. aan Bulgarije, Egypte en Gambia.

Wist u dat u met Sunweb ook zeer voordelig de winterzon kunt opzoeken? Veel mensen willen graag in de koude wintermaanden genieten van de zon. Behoort u ook tot deze groep? Bekijk dan eens de goedkope winterzonvakanties. Als type accommodatie kunt u een keuze maken uit appartementen, bungalows, hotels of villa’s op basis van logies of lekker all inclusive.

Bestemmingen

Bulgarije, Cyprus, Griekenland, Spanje en Turkije.

Sunweb is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen


Kras

KrasReisorganisatie Kras.nl bestaat alweer 90 jaar en is in 1922 opgericht door Johan Kras. De eerste reis van Kras is bijna niet meer voor te stellen, want dat was een lijndienst van Ammerzoden naar ‘s-Hertogenbosch met paard en wagen. Vanwege de toenemende concurrentie, is Kras met het lijndienstvervoer eind jaren 40 gestopt. Kras ging zich toen meer richten op het organiseren van dagtochten, groepsvervoer en andere uitstapjes. Toen in de jaren 60 ook de belangstelling voor het groepsvervoer daalde, moest er weer wat nieuws worden bedacht. Daarom is Kras toen begonnen met het organiseren van meerdaagse reizen per touringcar. Deze keuze bleek een groot succes te zijn en Kras werd een bekende naam in de reiswereld.

In 1983 is reisorganisatie Kras enorm veranderd. Zij gingen zich vanaf dat moment richten op meerdere doelgroepen en breidden het aanbod aan vakanties verder uit naar meer bestemmingen. Ook werden er steeds meer vakanties rechtstreeks aan de consument verkocht, dus zonder tussenkomst van andere reisorganisaties. In 1988 heeft Kras reisaanbieder Ster Vakanties overgenomen en vanaf dat moment veranderde de naam Kras in Kras SterVakanties. Vanaf 1999 maakt Kras deel uit van de grootste reisonderneming van Europa TUI. In 2007 is de naam Kras SterVakanties veranderd in Kras.nl. Kras.nl is vanaf dat moment een echte direct seller en richt zich met betrekking tot de verkoop van reizen voornamelijk op het online verkopen.

U kunt nu bij Kras.nl terecht voor bijna alle soorten vakanties en u kunt kiezen uit maar liefst ruim 80 landen wereldwijd. Kras heeft een zeer breed en scherp geprijsd aanbod aan vakanties in het aanbod en houdt rekening met veel verschillende doelgroepen.

Alle reizen van Kras

actieve vakantie, all inclusive, autorondreis, autovakantie, bootreis, busreis, cruise, culinair arrangement, dagtocht, Disneyland Parijs, duurzame reis, extra verzorgde reis, fietsvakantie, fly and drive, golfvakantie, kampeervakantie, kerst- en nieuwjaarsreis, langlaufreis, last minute, los vliegticket, musical, overwinteren, riviercruise, rondreis, singlereis, stedentrip, strandvakantie, theaterarrangement, treinreis, vakantiepark, verre reis, vliegreis, voetbalreis, wandelvakantie, wellness reis, winterreis, wintersport, zeecruise, zeilvakantie en zon- en excursiereis.

Bestemmingen

Aruba, Bali, Bonaire, Canarische Eilanden, Cuba, Curaçao, Cyprus, Dominicaanse Republiek, Egypte, Gambia, Griekenland, Indonesië, Italië, Kenia, Macedonië, Madeira, Malta, Mexico, Monaco, Portugal, Spanje en Turkije.

Kras is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen