Stedentrip

Booking.com

Logo Booking.comBooking.com is een Nederlands bedrijf, wat is opgericht in Amsterdam in 1996. In meer dan twintig jaar is het bedrijf uitgegroeid van een startend Nederlands internet reisbureau tot één van de grootste internet reisbureaus ter wereld. Tegenwoordig heeft Booking.com meer dan 17.000 medewerkers in 198 kantoren in 70 landen over de hele wereld verspreid.

De missie van Booking.com was en is de reizigers de wereld te laten beleven. Om het boeken van een reis te vergemakkelijken investeert Booking.com continu in nieuwe technologie die het boeken van uw vakantiereizen of bijvoorbeeld zakenreizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com krijgen reizigers ’s werelds grootste aanbod van magnifieke accommodaties, comfortabele appartementen, mooie vakantiehuizen en van B&B’s bij gezinnen tot schitterende 5-sterrenresorts te zien. Wilt u eens geheel iets anders zelfs boomhutten en iglo’s kunt u via Booking.com boeken. De website en de apps van Booking.com zijn voor iedereen wereldwijd beschikbaar in meer dan veertig talen. Zij bieden in totaal ruim 145.000 bestemmingen aan in 228 verschillende landen en gebieden ter wereld aan.

Vele reizigers zijn u reeds voorgegaan in het boeken van een reis via Booking.com. Dagelijks worden er meer dan een miljoen kamers gereserveerd via Booking.com. De reizen die u bij Booking.com kunt boeken, of het nu om vakantie- of om zakenreizen gaat, boekt u altijd zonder reserveringskosten of administratieve toeslagen en tegen de beste prijs. Meestal kunt u uw reservering kosteloos annuleren. De keuze bij Booking.com aan vakantiereizen, stedentrips, zakenreizen etc is enorm. Het aanbod aan accommodaties is breed en gevarieerd of nu op zoek bent naar een chique hotel of een B&B.

Hebt u een mooie reis online uitgezocht en hebt u deze geboekt, dan wordt uw reservering direct bevestigd, zodat u de zekerheid hebt, dat uw reis geregeld is. Mocht u vragen hebben over een reeds gedane boeking of wilt u geholpen worden met het online boeken, dan staat het klantenserviceteam van Booking.com 24 per dag, zeven dagen in de week voor u klaar voor ondersteuning in meer dan 40 talen. Zij zijn zelfs midden in de nacht bereikbaar. Betaling van uw reis gaat via het veilige online platform van Booking.com. Uw betaling en uw gegevens zijn bij Booking.com gegarandeerd veilig.

Meer info & prijzen


TUI

TUITUI is een zeer bekende, betrouwbare en populaire reisorganisatie onder de vakantiegangers. Met TUI kunt u werkelijk alle kanten op, want zij bieden reizen aan naar meer dan 12.000 bestemmingen over de hele wereld. U kunt er terecht voor zonvakanties, stedentrips, vliegtickets, verre reizen, autovakanties, wintersport en meer.

De zeer gebruiksvriendelijke website van TUI zorgt er voor dat u snel uw droomvakantie heeft gevonden. Zo kunt u o.a. selecteren op actuele weersverwachting en temperatuur van het zeewater, accommodatiesoort, budget, faciliteiten, ligging, regio, type vakantie en vervoer.

Stedentrips kunt u bij TUI boeken naar o.a. de volgende steden:

Antwerpen, Athene, Bangkok, Barcelona, Berlijn, Dresden, Dubai, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Kopenhagen, Las Vegas, Lissabon, Londen, Madrid, Moskou, Napels, New York, Nice, Oslo, Parijs, Praag, Rome, Valencia, Venetië, Verona, Warschau, Wenen, Zürich en meer.

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen