Stedentrip

Stedentrips.nl

StedentripsStedentrips.nl de naam zegt het al. Dit is dé aanbieder van stedentrips. Door hun enorme kennis van de diverse bestemmingen en accommodaties, doordat zij zelf alle bestemmingen hebben bezocht, kunnen zij u een gevarieerd aanbod geven. Een stedentrip geboekt via Stedentrips.nl is een compleet verzorgde stedentrip, zowel de reis als de accommodatie worden voor u verzorgd. U kunt uw stedentrip geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Zij hebben een enorm ruime keuze aan accommodaties, excursiemogelijkheden en wijze van vervoer.

Er wordt door deze reisaanbieder samengewerkt met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en er wordt gevlogen op vele diverse luchthavens, maar wilt u graag per trein naar uw bestemming, dan is dit ook te boeken via Stedentrips.nl.

U boekt uw reis online en alles wat u uitkiest of verandert tijdens het boekingsproces wordt constant bijgewerkt, zodat u steeds op de hoogte bent van de totaalprijs van uw stedentrip. U zult dus niet voor verrassingen komen te staan, als u de reis eenmaal hebt afgesloten.

Stedentrips.nl  is gestart in 2005 en het is onderdeel van de gerenommeerde reisorganisatie Sunair Vakanties. Momenteel hebben zij dertig specialisten op het gebied van stedentrips in dienst. Zij kunnen u te allen tijde helpen bij het online boeken van uw stedentrip. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan zij voor u klaar.

Alle accommodaties kennen deze specialisten persoonlijk en daarom kunnen zij dus goed advies geven over de voor u juiste stedentrip en accommodatie en wat de leukste excursies zijn.

Al vier jaar is Stedentrips.nl de winnaar van de verkiezing beste reisorganisatie stedentrips van Nederland en dat is niet voor niets.

Stedentrips.nl  is lid van de ANVR en alle door hen aangeboden reizen vallen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden

Nu bekijken


TUI

TUI stedentripsTUI is een zeer bekende, betrouwbare en populaire reisorganisatie onder de vakantiegangers. Met TUI kunt u werkelijk alle kanten op, want zij bieden reizen aan naar meer dan 12.000 bestemmingen over de hele wereld. U kunt er terecht voor zonvakanties, stedentrips, vliegtickets, verre reizen, autovakanties, wintersport en meer.

De zeer gebruiksvriendelijke website van TUI zorgt er voor dat u snel uw droomvakantie heeft gevonden. Zo kunt u o.a. selecteren op actuele weersverwachting en temperatuur van het zeewater, soort accommodatie, budget, faciliteiten, ligging, regio, type vakantie en vervoer.

Stedentrips kunt u bij TUI boeken naar o.a. de volgende steden:

Antwerpen, Athene, Bangkok, Barcelona, Berlijn, Dresden, Dubai, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Kopenhagen, Las Vegas, Lissabon, Londen, Madrid, Moskou, Napels, New York, Nice, Oslo, Parijs, Praag, Rome, Valencia, Venetië, Verona, Warschau, Wenen, Zürich en meer.

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Nu bekijken