Schiphol Amsterdam Airport

Parkeren Schiphol

Hieronder vindt u een overzicht met aanbieders van goedkoop parkeren Schiphol. Indien u opmerkingen of vragen heeft, of vindt dat een aanbieder in dit overzicht ontbreekt, neem dan contact met ons op.

Als u op vakantie gaat en gaat vliegen vanaf Schiphol, dan is de vraag hoe u het gaat regelen met het vervoer naar Schiphol. U kunt u bijvoorbeeld laten brengen door familie, vrienden of kennissen, gebruik maken van het openbaar vervoer of taxi of uw auto parkeren op Schiphol of in de omgeving.

Het voordeel van gebruik maken van het openbaar vervoer is dat u in ieder geval geen last heeft van files en stress omdat u bang bent dat u te laat arriveert op Schiphol. Het nadeel is echter dat u zelf met uw zware koffers moet slepen. Schiphol hoopt vanzelfsprekend dat u er voor kiest uw auto daar te parkeren, aangezien er veel geld wordt verdiend op het parkeren van auto’s op Schiphol.

Vanwege de hoge prijzen die u moet betalen voor het parkeren van uw auto op Schiphol, zijn er veel bedrijven die daar handig op in hebben gepeeld door parkeergelegenheden aan te bieden met prijzen die veel lager zijn dan op Schiphol. Inmiddels kunt u rondom Schiphol terecht bij tientallen aanbieders van goedkope parkeerplaatsen.

Vergelijk verschillende aanbieders voor het parkeren Schiphol als u op reis gaat vanaf de Amsterdamse luchthaven.