Over ons

mstile-310x310In Nederland zijn erg veel reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Naast de bekende reisorganisaties zijn er ook minder bekende. Dat betekent echter niet dat de minder bekende reisorganisaties ook minder goed zijn. Mensen die een vakantie willen boeken zien soms door de bomen het bos niet meer, omdat er simpelweg een groot aanbod aan reizen is. Daardoor wordt het moeilijker een keuze te maken.

Uit deze gedachte is Kiesjevliegreis ontstaan.

Van verschillende soorten vliegvakanties (zonvakantie, last minute, all inclusive, ultra all inclusive, verre reizen, fly-drive, vliegticket, etc) zijn rubrieken gemaakt met daarbij verschillende reisorganisaties die deze vakanties aanbieden. Als u een keuze heeft gemaakt met betrekking tot het soort vliegvakantie, dan kunt u vervolgens de aanbieders van de door u gekozen vliegvakantie bekijken. Op deze manier hoeft u dus niet meer te zoeken naar reisorganisaties die de door u gekozen vliegvakantie aanbieden.

Wij horen graag van u als u vragen en/of opmerkingen heeft over de website. Vul het contactformulier in en uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.