Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Parkeren Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport kunt u al vanaf € 4,- uw auto parkeren. Het is aan te raden online uw parkeerplaats te reserveren met behulp van de speciale reserveermodule.

Parkeren P1

Als u uw auto zo dichtbij mogelijk bij de terminal wilt parkeren, dan kiest u voor P1, ook wel Gold Parking genoemd.

Parkeren P3

Als u kiest voor parkeren op P3 (Silver parking) loopt u in ongeveer 5 minuten naar de terminal.

Parkeren P4 en P5

De parkeerplaatsen P4 en P5 liggen op ongeveer 7 minuten loopafstand van de terminal.

Het parkeeraanbod online vergelijken

U kunt de parkeermogelijkheden eenvoudig online vergelijken. De officiële parkeerplaatsen, dus de P1, P3, P4 en P5 parkings, zijn te vinden via de officiële website van Eindhoven Airport. Dit is aan te raden aangezien de tarieven online voordeliger zijn dan wanneer u zonder reservering parkeert. De kosten kunnen meer dan tweemaal zo hoog uitvallen!

Het is tevens mogelijk om bij een alternatieve parkeerplaats te parkeren. Dit zijn parkeerplaatsen die niet door de luchthaven maar door externe bedrijven/ondernemers worden beheerd. Hier kunt u parkeren inclusief een shuttleservice, valetservice of op loopafstand van de luchthaven. Deze parkeermogelijkheden kunt u eenvoudig vinden via het platform Vliegen en Parkeren.

Uw parkeerplaats online reserveren

Via het eerdergenoemde platform Vliegen en Parkeren kunt u de gewenste parkeerplaats direct online reserveren. Het proces is zeer eenvoudig wanneer u zoek bent naar Vliegen en Parkeren Eindhoven Airport selecteert u simpelweg Eindhoven Airport en uw reisdata. Het beschikbare aanbod wordt getoond en u hoeft enkel nog de gewenste parking te vinden én te reserveren.

U betaalt vervolgens online en ontvangt een reserveringsbevestiging per mail. Hierop staat alle informatie omtrent het parkeren. Een parkeerplaats is al voor een paar tientjes geboekt, ook tijdens het hoogseizoen!