Faciliteiten op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport biedt de reizigers diverse faciliteiten, te weten:

Autoverhuur

Er zijn meerdere autoverhuurbedrijven gevestigd op Eindhoven Airport. De servicebalies vindt u in het kantoorgebouw gevestigd aan de Luchthavenweg 13, welke u links naast de terminal vindt. Er is een aparte parkeerplaats voor de te huren auto’s ingericht. Wilt u een huurauto terug komen brengen? Dan dient u de bewegwijzering op de luchthaven te volgen.

Deur auto sleutel

De volgende autoverhuurbedrijven zijn te vinden op Eindhoven Airport:

Bagagewagens

Bij de betaalautomaten op P1, P3, P4 en P5, bij de Kiss & Ride strook en op verschillende andere plekken in en rond de terminal vindt u bagagewagens, welke u als reiziger kunt gebruiken. Voor deze bagagewagens wordt u wel een borg gevraagd van 1 of 2 euro. Dus zorg dat u muntgeld bij u hebt.

Bagagewagens

Babyverzorging

Aan reizigers met kleine kinderen en baby’s is ook gedacht op Eindhoven Airport. U vindt de ruimtes voor de babyverzorging in de terminal op de begane grond en op de eerste verdieping.

Moeder met baby

BannerXpress

Wilt u de thuiskomers een extra welkom onthaal geven op Eindhoven Airport? Dan kan dat met een zelfontworpen unieke banner van BannerXpress. Binnen een enkele minuten kunt u uw eigen boodschap op een canvasbanner laten printen. De automaat van BannerXpress kunt u makkelijk herkennen aan zijn rode kleur. U vindt deze automaat in de aankomsthal.

Gebedsruimte

Wanneer u behoefte hebt aan een moment van rust of als u wilt bidden? Of u nu gelovig bent of niet, welke u religie u al dan niet aanhangt, u bent van harte welkom in de gebedsruimte op Eindhoven Airport. Deze gebedsruimte is ingericht door een samenwerking van Interreligieus Platform Eindhoven en de Raad van Kerken Eindhoven.

Bidden bijbel gebed

Massage-O-Matic

Wilt u graag uitgerust op pad? Dan kunt u een volledige lichaamsmassage krijgen op Eindhoven Airport. Op de luchthaven vindt u diverse Massage-O-Matic’s, weke u een Shiatsu massage geven én natuurlijk wordt u alle privacy geboden. De Massage-O-Matic’s zijn speciaal ontworpen voor Eindhoven Airport. Wanneer u twee euro in de Massage-O-Matic gooit, zult u genieten van een vijf minuten durende drukpuntenmassage volgens de Shiatsu methode. Tijdens deze massage wordt u een film getoond met ontspannen beelden en bijbehorende muziek. De vijf aanwezige Massage-O-Matic’s op Eindhoven Airport staan in de terminal en zijn tijdens de openingstijden van de terminal te gebruiken.

Travel Doctor

U vindt op de eerste verdieping van de terminal de Travel Doctor voor reizigersadvisering- en vaccinaties. Dit medische servicepunt wordt bemand door huisartsen en doktersassistenten. U kunt hier op afspraak o.a. uw benodigde vaccinaties halen. Daarnaast kunt u  hier terecht voor een medisch consult, voor klamboes en nuttige tips. Tevens kunt u hier uw reisapotheek aanvullen. Gezond en wijs op reis!

Vergaderen en WiFi op Eindhoven Airport

Vergaderingen

Eindhoven Airport is makkelijk te bereiken vanaf de snelwegen en de luchthaven ligt zeer centraal. Daarom alleen al is het de perfecte locatie om uw zakelijke gasten te ontvangen. Het Business Centre vindt u op de eerste verdieping van de terminal van de luchthaven. In het Business Centre vindt u een ruime foyer met receptie en daarnaast zijn er vijf ruimtes die in grootte variëren.

U kunt diverse  horeca-arrangementen gebruiken, zodat u het werk kunt combineren met culinair genot. Het panoramaterras grenst aan het Business Centre en het biedt u een mooi uitzicht op het platform en over de landingsbaan van Eindhoven Airport.

U kunt contact opnemen met Tulip Inn Eindhoven Airport voor reservering van het Business Centre en de diverse arrangementen via telefoonnummer 040 30 30 615 of via e-mail [email protected] .

Vergaderruimte laptop

Wifi

U kunt op Eindhoven Airport gratis en onbeperkt gebruik maken van snel internet.