Rotterdam The Hague Airport

Parkeren Rotterdam The Hague Airport

Op Rotterdam The Hague Airport kunt u uw auto altijd kwijt, dus ook als het erg druk is dan zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De verschillende parkeerterreinen bevinden zich allemaal op loopafstand van de terminal en worden de hele dag bewaakt. Heeft u geen zin om na uw vakantie de parkeerkosten af te rekenen? Reserveer dan online uw parkeerplaats. U kunt dan bij terugkomst gelijk naar huis rijden. Let op dat u een creditcard nodig heeft om uw parkeerplaats online te kunnen reserveren. U kunt niet telefonisch een parkeerplaats reserveren.

Parkeren P2

Parkeerplaats P2 is de business parkeerplaats van Rotterdam The Hague Airport. U parkeert uw auto voor de ingang van de terminal op slechts 1 minuut loopafstand. U kunt een parkeerplaats boeken, annuleren of wijzigen tot één dag voor vertrek. De annuleringskosten bedragen € 2,50.

Parkeren P3

Parkeren op parkeerplaats P3 is ideaal voor bijvoorbeeld een stedentrip of een ander soort vakantie vanaf Rotterdam The Hague Airport. Er is altijd plaats voor uw auto en annuleren is mogelijk tot één dag voor vertrek. De annuleringskosten bedragen € 2,50. De parkeerplaats P3 bevindt zich op een kleine 15 minuten lopen vanaf de terminal.

Parkeren P7

Parkeren op parkeerplaats P7 betekent parkeren op slechts 3 minuten loopafstand van de terminal. U kunt een parkeerplaats boeken, annuleren of wijzigen tot één dag voor vertrek. De annuleringskosten bedragen € 2,50.