Rotterdam The Hague Airport

Parkeren Rotterdam The Hague Airport

Op Rotterdam The Hague Airport kunt u uw auto altijd kwijt, dus ook als het erg druk is dan zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De verschillende parkeerterreinen, P1 t/m P5 en Valet Parking, bevinden zich allemaal op loopafstand van de terminal en worden de hele dag bewaakt. Heeft u geen zin om na uw vakantie de parkeerkosten af te rekenen? Reserveer uw parkeerplaats op Rotterdam The Hague Airport. U kunt dan bij terugkomst gelijk naar huis rijden. Let op dat u een creditcard nodig heeft om uw parkeerplaats online te kunnen reserveren. U kunt niet telefonisch een parkeerplaats reserveren.

Parkeren P1 Business Parking

Als u uw auto heel dichtbij wilt parkeren op Rotterdam The Hague Airport dan is P1 Business Parking, een officieel parkeerterrein van Rotterdam The Hague Airport, een uitstekende keuze. U parkeert uw auto dan onmiddellijk voor de luchthaven en loopt in slechts één minuut naar de terminal. Op P1 Business Parking is het mogelijk uw elektrische auto op te laden. Bekijk een routebeschrijving naar P1 Business Parking.

Parkeren P2 Comfort Parking

Parkeerplaats P2 is een prima keuze als u, de naam zegt het al, kiest voor een comfortabele parkeerplaats op Rotterdam The Hague Airport. Ook dit is een officiële parkeerplaats van de luchthaven. U parkeert uw auto op ongeveer 2-3 minuten loopafstand van de terminal. Het op- en afrijden van de parkeerplaats gaat heel vlot met het herkennen van uw kenteken of uw creditcard. Op P2 Comfort Parking is het mogelijk uw elektrische auto op te laden. Bekijk een routebeschrijving naar P2 Comfort Parking.

Parkeren P3 Lang Parkeren

Parkeerplaats P3 is een prima keuze als u vanaf Rotterdam The Hague Airport op vakantie gaat. Ook dit is een officiële parkeerplaats van de luchthaven. U parkeert uw auto op ongeveer 4-7 minuten loopafstand van de terminal. Het op- en afrijden van de parkeerplaats gaat heel snel met het herkennen van uw kenteken of uw creditcard. Op P3 Lang Parkeren is het mogelijk uw elektrische auto op te laden, maar u kunt dit niet van tevoren reserveren. Hou er dus rekening mee dat het mogelijk is dat er geen oplaadpunt vrij is. Het opladen van uw elektrische auto is niet gratis. U betaalt hiervoor een starttarief van € 0,50 en vervolgens € 0,70 per kwh (exclusief btw). Bekijk een routebeschrijving naar P3 Lang Parkeren.

Parkeren P4 Lang Parkeren

Parkeerplaats P4 is een uitstekende keuze als u gaat vliegen naar een van de vele bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Ook dit is een officiële parkeerplaats van de luchthaven. U parkeert uw auto op ongeveer 4-7 minuten loopafstand van de terminal. Het op- en afrijden van de parkeerplaats gaat heel snel met het herkennen van uw kenteken of uw creditcard. Op P4 Lang Parkeren kunt u uw elektrische auto opladen, maar u kunt dit niet van tevoren reserveren. Hou er dus rekening mee dat het mogelijk is dat er geen oplaadpunt vrij is. Het opladen van uw elektrische auto kost geld. U betaalt hiervoor een starttarief van € 0,50 en vervolgens € 0,70 per kwh (exclusief btw). Bekijk een routebeschrijving naar P4 Lang Parkeren.

Parkeren P5 Basic Parking

Parkeerplaats P5 Basic Parking is het budget parkeerterrein van Rotterdam The Hague Airport. U parkeert uw auto op ongeveer 10 minuten loopafstand van de terminal. U kunt alleen gebruikmaken van deze parkeerplaats door van tevoren te reserveren. Bekijk een routebeschrijving naar P5 Basic parking.

Valet Parking

Op Rotterdam The Hague Airport kunt u ook gebruik maken van de handige Valet Parking service. U kunt Valet Parking boeken van maandag t/m vrijdag van 5:00 uur tot de laatste vlucht die vertrekt. Zodra u op de luchthaven bent gearriveerd parkeert u uw auto op parkeerterrein P1. Deze parkeerplaats bevindt zich vlakbij de terminal. Vervolgens neemt een gastheer van Rotterdam The Hague Airport uw parkeerkaart en autosleutels in ontvangst en parkeert uw auto op een beveiligd parkeerterrein op de luchthaven. Na uw reis vanaf Rotterdam The Hague Airport staat uw auto weer voor u klaar op parkeerterrein P1. U ontvangt per mail alle informatie over de procedure van Valet Parking.

Reserveer een parkeerplaats op Rotterdam The Hague Airport