Fly-drive vakantie

Een fly drive vakantie is een zeer geschikte manier om uw favoriete bestemming goed te leren kennen. U kunt dit type vakantie op twee manieren boeken. In de eerst plaats kunt u fly and drive vakanties zelf samenstellen door een vliegticket, hotel en huurauto te boeken. In de tweede plaats kunt u een complete pakketreis boeken bij een reisorganisatie. Dit houdt in dat u een vakantie boekt die inclusief vlucht, overnachtingen en huurauto is.

Onderstaande reisaanbieders hebben compleet verzorgde fly and drive vakanties in het aanbod, dus een vakantie die bestaat uit vliegreis, auto en overnachtingen. U hoeft dan zelf niks meer te regelen.

Hieronder vindt u een overzicht met aanbieders van fly and drive vakanties. U kunt ook algemene informatie over fly drive vakanties bekijken. Indien u opmerkingen of vragen heeft, of vindt dat een aanbieder in dit overzicht ontbreekt, neem dan contact met ons op.


Eliza was here

Eliza was hereEliza was here is opgericht in 2011 en richt zich op auto- en vliegvakanties naar unieke plekjes in Europa waar nog geen sprake is van massatoerisme. Alle vliegvakanties van Eliza was here zijn fly drive, dus inclusief huurauto en accommodatie. Dat betekent dat u vliegt naar uw bestemming en vervolgens in uw eigen huurauto naar uw accommodatie rijdt. Verder onderscheidt Eliza was here zich van andere reisorganisaties, vanwege het feit dat Eliza zich richt op unieke en nog niet echt ontdekte plekjes in Europa, waar nog geen sprake is van het echte massatoerisme.

Bestemmingen

Algarve, Alicante, Andalusië, Catalonië, Corfu, Costa de Lisboa, Cyprus, Gran Canaria, Ibiza, Kefalonia, Kreta, Lanzarote, Lefkas, Lesbos, Madeira, Mallorca, Malta, Menorca, Peloponnesos, Rhodos, Samos, Santorini, Sardinië, Sicilië, Tenerife, Thassos, Toscane, Umbrië en Zakynthos,

Eliza was here is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen


Kras

KrasKras vakanties zorgt er voor dat ieder jaar meer dan 300.000 mensen op hun favoriete vakantiebestemmingen arriveren. Kras behoort tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland en is een direct seller touroperator met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Vakantiegangers stellen steeds meer eisen en hebben steeds meer wensen met betrekking tot de door hun gewenste vakantie. Kras werkt er hard aan om aan al deze eisen en wensen te kunnen voldoen.

Naar welk type vakantie bent u opzoek? Kras heeft het allemaal. Zo kunt u o.a. kiezen voor een autovakantie, busreis, cruise, fly drive vakantie, singlereis, rondreis, special, stedentrip, verre reis, wandel- en fietsvakantie, zonvakantie en noem maar op. Kras biedt vakanties aan naar meer dan 80 landen.

De fly & drive reizen van Kras bestaan normaal gesproken uit vliegreis, overnachtingen en autohuur, maar het is ook mogelijk een fly and drive vakantie te boeken zonder overnachtingen. Het is maar wat u graag wilt, want klant is koning bij Kras.nl.

Bestemmingen

Als uw voorkeur uitgaat naar een fly and drive vakantie tegen een scherp tarief, dan zult u vast en zeker slagen bij Kras vakanties. Een fly drive vakantie kunt u bij Kras boeken naar Amerika, Argentinië, Azoren, Bali, Cambodja, Canada, Chili, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, IJsland, Indonesië, Italië, Kroatië, Madeira, Maleisië, Marokko, Mexico, Noorwegen, Portugal, Scandinavië, Singapore, Slovenië, Spanje, Swaziland, Verenigde Staten, Vietnam en Zuid-Afrika.

Kras is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen


De Jong Intra Vakanties

de-jong-intra-vakantiesDe Jong Intra Vakanties is een volledig Nederlandse aanbieder van kwaliteitsvakanties. Ieder jaar verzorgen zij voor 250.000 passagiers een vakantie. Het aanbod van de Jong Intra Vakanties bestaat uit o.a. autovakanties, busreizen, cruises, fietsreizen, fly and drive vakanties, kampeervakanties, stedentrips, verre reizen, wintersportvakanties.

Natuurlijk bent u bij de Jong Intra Vakanties ook aan het juiste adres voor een complete fly drive vakantie. De vliegreis wordt voor u vooraf gereserveerd en els u aan bent gekomen staat de huurauto voor u klaar. Bovendien zijn de overnachtingen in de hotels al voor u geregeld.

Bestemmingen

Ierland en Portugal.

De Jong Intra Vakanties is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen


Stip Reizen

Stip ReizenStip reizen is gevestigd in Zaltbommel en is een snel groeiende Nederlandse reisorganisatie. Stip reizen is o.a. succesvol vanwege de zogenaamde “Stip formule”. Dit is een variant van de succesformule van de Aldi. Onder de “Stip formule” kunt u het volgende verstaan: elke week scherp geprijsde reizen, een ruim en divers aanbod aan vakanties, gegarandeerd de laagste prijs, reizen van prima kwaliteit, elke dag uitgestippelde- en nieuwe vakanties, een stipt geregelde reis.

Naar welk type vakantie u ook opzoek bent, Stip heeft voor iedereen wel iets. U kunt o.a. kiezen uit autovakanties, cruises, fly and drive vakanties, rondreizen, stedentrips, zonvakanties en noem maar op.

Bij Stip Reizen bent u ook aan het juiste adres voor het boeken van een super voordelige fly drive vakantie, dus een vlucht inclusief auto. Dit type vakantie boekt u naar bekende bestemmingen als Griekenland, Portugal en Ierland. Lekker op uw gemak en in uw eigen tempo de mooiste bezienswaardigheden bekijken in het land van uw keuze. U verblijft in prachtige appartementen of hotels en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bestemmingen

Scherp geprijsde fly and drive vakanties kunt u boeken naar Griekenland, Ierland, Italië, Portugal en Spanje.

Stip reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen