Groningen Airport Eelde

Parkeren Groningen Airport Eelde

Parkeren op Groningen Airport Eelde is betaalbaar en de verschillende parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand van de passagiersterminal. U kunt parkeren op Groningen Airport Eelde op P1, P2 of P3. Let op dat op elk parkeerterrein andere tarieven gelden. Reserveren wordt aanbevolen, aangezien u dan goedkoper uit bent. Indien u niet reserveert kunt u betalen bij de betaalautomaten met de pinpas of creditcard.

Reserveren tot 24 uur voor vertrek

Reserveer een parkeerplaats als u op vakantie vanaf Eelde gaat, want dit heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is parkeren op Groningen Airport Eelde goedkoper als u reserveert, ongeacht voor welk parkeerterrein u kiest. Bovendien bent u bent verzekerd van een parkeerplaats en tenslotte hoeft u na terugkomst niet nog eens langs de parkeerautomaat, want u heeft immers van tevoren al betaald.

De parkeerplaatsen op Groningen Airport Eelde

Parkeren P1

De parkeerplaats P1 bevindt zich direct voor de terminal. U kunt in- en uitrijden op kenteken. Daarnaast zijn er op de parkeerplaats P1 speciale parkeerplaatsen voor minder validen. Tenslotte wordt er toezicht met camera’s gehouden.

Parkeren P2

Net als P1 bevindt ook P2 zich direct voor de terminal, op een loopafstand van slechts 1 minuut. Er wordt toezicht met camera’s gehouden.

Parkeren P3

P3 is de goedkoopste parkeerplaats op Groningen Airport Eelde. Het parkeerterrein is tijdens sluitingstijden van de luchthaven afgesloten. Er wordt toezicht met camera’s gehouden.

Bekijk de parkeertarieven van Groningen Airport Eelde