Vliegtickets

Hier vindt u een overzicht met aanbieders van goedkope vliegtickets van en naar bestemmingen binnen- en buiten Europa.

Bent u op zoek naar aanbieders van zonvakanties of verre reizen? Ook daarvoor bent u bij Kiesjevliegreis op het juiste adres! Indien u opmerkingen of vragen heeft, of vindt dat een aanbieder in dit overzicht ontbreekt, neem dan contact met ons op.


Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nlVliegtickets.nl behoort tot de grootste webwinkels met betrekking tot vliegtickets in Nederland. U kunt hier terecht voor het boeken van een voordelig vliegticket van en naar alle bestemmingen wereldwijd. Er worden niet alleen standaard prijzen van vliegtickets getoond maar ook onderhandelde prijzen en prijzen voor low cost airlines, dus voor naar welke bestemming u ook wilt vliegen, op deze website vindt u het grootste aanbod.

Vliegtickets.nl beschikt over een IATA gekwalificeerd contact center waar u terecht kunt voor hulp bij het boeken van een vliegticket. Verder is Vliegtickets.nl nog aangesloten bij de ANVR, SGR en Thuiswinkel Waarborg. Tenslotte is Vliegtickets.nl in 2009 door de Thuiswinkel Organisatie onderscheiden als beste webwinkel.

Meer info & prijzen


WTC.nl – World Ticket Center

WTC vliegticketsWTC.nl – World Ticket Center is een specialist op het gebied van vliegreizen, maar heeft daarnaast nog veel meer soorten vakanties in het aanbod. Zo kunt u er o.a. ook terecht voor het huren van een auto of camper, hotels, fly & drives, vliegtickets, wereldreizen en combinatiereizen. De prijzen kunnen laag worden gehouden vanwege het scherpe inkoopbeleid en boeken kan heel eenvoudig via de gebruiksvriendelijke website.

WTC.nl – World Ticket Center is aangesloten bij de SGR.

Meer info & prijzen


TUI – vliegtickets

TUI vliegticketsTUI is de uitvinder van de comfort class en de enige luchtvaartmaatschappij waar u op bijna alle vluchten kunt kiezen uit maar liefst 3 klassen. De prijzen van TUI zijn altijd zeer scherp.

Op de website van TUI kunt u terecht voor het boeken van een vliegticket naar veel verschillende landen over de hele wereld. Weet u nog niet naar welk land u wilt, dan helpt TUI u een handje door de landen overzichtelijk voor u te presenteren. Als u graag meer wilt weten over een land dan klikt u er op. U krijgt dan informatie te zien over bezienswaardigheden, cultuur, klimaat en natuur. Zo kunt u beter bepalen of het land u aanspreekt.

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Meer info & prijzen


SchipholTickets

SchipholTicketsBent u op zoek naar de allerlaatste stoelen in het vliegtuig, dan zit u goed bij SchipholTickets.nl. SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. Zij beschikken over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen.

In slechts vijf stappen kunt u naar uw droombestemming.

Schiphol Tickets is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Meer info & prijzen