Vliegtickets

Hier vindt u een overzicht met aanbieders van goedkope vliegtickets van en naar bestemmingen binnen- en buiten Europa.

Bent u op zoek naar aanbieders van zonvakanties of verre reizen? Ook daarvoor bent u bij Kiesjevliegreis.nl aan het juiste adres! Indien u opmerkingen of vragen heeft, of vindt dat een aanbieder in dit overzicht ontbreekt, neem dan contact met ons op.


Tix.nl

Logo Tix.nlOp zoek naar goedkope vliegtickets voor de beste vluchten? Dan bent u bij TIX.nl aan het juiste adres.

Zij doen u drie beloftes:

  1. Alleen de beste tours, gegarandeerd;
  2. Alleen de beste prijs, gegarandeerd;
  3. Behulpzame medewerkers met de beste service, gegarandeerd.

Op TIX.nl kunt u een vergelijking maken van de grote luchtvaartmaatschappijen op basis van kwaliteit, stiptheid en zelfs milieuvriendelijkheid. U kunt tijdens het zoekproces naar de door u gewenste vlucht zoeken op vertrektijd, u kunt uw voorkeur voor het vliegveld en de luchtvaartmaatschappij aangeven, u kunt zelfs uw stoelvoorkeur aangeven en zo zien hoeveel beenruimte u bijvoorbeeld hebt. Zo vindt u de vliegtickets die bij u passen voor de meest geschikte prijs.

Mocht u vragen hebben over het boeken, over uw vlucht of over uw tickets, dan kunt u deze zeven dagen per week stellen aan de behulpzame medewerkers van de klantenservice van TIX.nl.

Boekt u vaker bij TIX.nl dan kunt u mijn.tix.nl aanmaken en zo uw voorkeuren opslaan. Bij een volgende boeking zijn uw voorkeuren dan bekend en zo kunt u nog makkelijker en nog sneller uw vliegtickets boeken.

Bij TIX.nl kunt u naast het boeken van uw vliegtickets ook terecht voor het reserveren van een hotelkamer of een huurauto mocht u deze wensen. Daarnaast is het mogelijk om via TIX.nl tickets te kopen voor bijvoorbeeld een museumbezoek op de plaats van uw vakantiebestemming.

TIX vergelijkt dagelijks de prijzen van de vluchten van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen. U bent dus te allen tijde verzekerd van de laagste prijzen op het moment van boeken.

Nu bekijken


Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nlVliegtickets.nl behoort tot de grootste webwinkels met betrekking tot vliegtickets in Nederland. U kunt hier terecht voor het boeken van een voordelig vliegticket van en naar alle bestemmingen wereldwijd. Er worden niet alleen standaard prijzen van vliegtickets getoond maar ook onderhandelde prijzen en prijzen voor low cost airlines, dus voor naar welke bestemming u ook wilt vliegen, op deze website vindt u het grootste aanbod.

Vliegtickets.nl beschikt over een IATA gekwalificeerd contact center waar u terecht kunt voor hulp bij het boeken van een vliegticket. Verder is Vliegtickets.nl nog aangesloten bij de ANVR, SGR en Thuiswinkel Waarborg. Tenslotte is Vliegtickets.nl in 2009 door de Thuiswinkel Organisatie onderscheiden als beste webwinkel.

Nu bekijken


TUI – vliegtickets

TUI vliegticketsTUI is de uitvinder van de comfort class en de enige luchtvaartmaatschappij waar u op bijna alle vluchten kunt kiezen uit maar liefst 3 klassen. De prijzen van TUI zijn altijd zeer scherp.

Op de website van TUI kunt u terecht voor het boeken van een vliegticket naar veel verschillende landen over de hele wereld. Weet u nog niet naar welk land u wilt, dan helpt TUI u een handje door de landen overzichtelijk voor u te presenteren. Als u graag meer wilt weten over een land dan klikt u er op. U krijgt dan informatie te zien over bezienswaardigheden, cultuur, klimaat en natuur. Zo kunt u beter bepalen of het land u aanspreekt.

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Nu bekijken