Vliegtuigen Transavia Groningen Airport Eelde

Bestemmingen vanaf Eelde 2019-2020

Vanuit het noorden van Nederland kunt u vliegen vanaf Eelde naar diverse bestemmingen binnen Europa. U kunt kiezen uit een breed aanbod aan bestemmingen vanaf Eelde in 2019-2020.

Bent u benieuwd naar de prijzen van een vliegvakantie, vliegticket of stedentrip naar bestemmingen vanaf vliegveld Eelde in 2019-2020? Wij hebben voor u een aantal bekende reisorganisaties op een rijtje gezet.

Bestemmingen vanaf Eelde 2019-2020

Gran Canaria Spanje hotel boten

Canarische Eilanden vanaf Eelde

Wilt u op vakantie naar de Canarische Eilanden vanaf Eelde? Dat is mogelijk. Voor de mensen vanuit het noorden van ...
Verder Lezen
Haven Kopenhagen Denemarken

Kopenhagen vanaf Eelde

U kunt in 2019 een vlucht Eelde Kopenhagen boeken bij één van onze partners. Kopenhagen is de hoofdstad en daarnaast ...
Verder Lezen

Kreta vanaf Eelde

Komt u uit het noorden of uit het oosten van het land, dan is een vliegvakantie Kreta vanaf Eelde een ...
Verder Lezen
Guernsey Kanaaleilanden

Londen of Guernsey vanaf Eelde

U kunt in 2019 naar twee bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk vanaf Eelde. U kunt vliegen naar Londen vanaf Eelde ...
Verder Lezen
Mallorca Spanje

Mallorca vanaf Eelde

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is het eiland Mallorca. Een zeer geliefde vakantiebestemming voor jong en oud. Voor ...
Verder Lezen
Natuur meer bootjes Münster Duitsland

Münster vanaf Eelde

Naar Münster vanaf Groningen Airport Eelde? Dat is mogelijk vanaf september 2019. AIS Airlines zal dan tweemaal per dag zonder ...
Verder Lezen
Antalya Turkije

Turkije vanaf Eelde

Antalya Vanaf Eelde naar Antalya? Tegenwoordig vliegt u vanaf Eelde naar Antalya in drie uur en dertig minuten. Deze mooie ...
Verder Lezen

Groningen Eelde Airport is bij veel toeristen geliefd om diverse redenen. U kunt hier goedkoop parkeren. Uw parkeerplek kunt u zelfs van te voren online reserveren en dan profiteert u van voordeligere parkeertarieven. U kunt snel en makkelijk inchecken naar vakantiebestemmingen vanaf vliegveld Eelde, voor de mensen uit het noorden van het land is het dichterbij dan bijvoorbeeld Schiphol en het vliegveld is makkelijk bereikbaar.


Booking.com

Vanaf 2018 zijn de bestemmingen vanaf Eelde uitgebreid. Er wordt vanaf april 2018 zelfs driemaal daags gevlogen op Londen. Eenmaal aangekomen in Londen kunt u direct overstappen naar de vluchten met de volgende bestemmingen: Dublin, Glasgow en Manchester.

Met de luchtvaartmaatschappijen Flybe, Transavia, Corendon, TUI, AIS Airlines en Blue Islands kunt u vliegen naar diverse bestemmingen vanaf vliegveld Eelde.

Vliegveld Eelde bestemmingen 2019-2020 zakelijke markt

Er wordt steeds meer door zakelijke reizigers gebruik gemaakt van vliegveld Eelde. Voor een zakenreis kunt u gebruik maken van een zakenvlucht op maat bij diverse aanbieders. Air Charters Europe en Winged-Dutchman Aero Service bedienen de zakelijke markt vanaf de locatie vliegveld Eelde. U, als zakelijke klant, bepaalt zelf de bestemming vanaf Eelde, het tijdstip van vliegen en de service die u wilt hebben aan boord. U kunt zelfs zaken doen tijdens het reizen.

Groningen Airport Eelde

Vakantiebestemmingen vanaf vliegveld Eelde 2019-2020

De bestemmingen vanaf vliegveld Eelde zijn zowel vakantiebestemmingen voor de toerist die op zoek is naar een zon, zee en strandvakantie, maar ook voor de toerist die graag een stedentrip maakt.

Eelde Airport bestemmingen in 2019 zijn: Canarische Eilanden (Gran Canaria en Tenerife), Denemarken (Kopenhagen), Duitsland (Münster), Griekenland (Kreta), Spanje (Mallorca), Turkije (Antalya en Bodrum) en Verenigd Koninkrijk (Kanaaleilanden (Guernsey) en Londen).

Vliegtuig Transavia