Maastricht Aachen Airport

Vliegen vanaf Maastricht en vertrektijden Maastricht

Op deze pagina vindt u de actuele vertrektijden Maastricht Aachen Airport. De informatie over de vertrektijden van de vluchten wordt continu bijgewerkt. Daarnaast vindt u op deze pagina enkele bekende reisorganisaties, waar u terecht kunt als u wilt vliegen vanaf Maastricht. Boek een super voordelige vakantie met vertrek vanaf Maastricht Aachen Aiport bij de Vakantiediscounter. Waarom boeken bij de Vakantiediscounter? In de eerste plaats betaalt u geen boekingskosten. Daarnaast boekt u altijd een vakantie met de zekerheden van de ANVR en SGR. Verder is deze reisorganisatie zeven dagen per week geopend en ook niet onbelangrijk is het feit dat de Vakantiediscounter u de beste deal garandeert.

Video Maastricht Aachen Airport

Vertrektijden Maastricht

Bekijk hier de actuele vertrektijden Maastricht Aachen Airport. Deze informatie wordt voortdurend bijgewerkt.

Datum Bestemming Vluchtnr. Status
21-07 06:00 Antalya CD 877 -
21-07 07:55 Bucharest Otp RO 7302 -
21-07 09:05 Alicante FR 9043 -
21-07 20:15 Porto FR 7676 -
22-07 06:25 Burgas CD 811 -
22-07 12:30 Bari FR 3985 -
22-07 15:35 Zakynthos CD 815 -
22-07 18:15 Antalya PC 5044 -
22-07 19:40 Antalya XC 9902 -

Bent u benieuwd naar de prijzen van een vliegvakantie vanaf Maastricht? Wij hebben voor u een aantal bekende reisorganisaties op een rijtje gezet.

Vliegen vanaf Maastricht

Informatie over Maastricht Aachen Airport

Vliegen vanuit Maastricht is voor de reizigers in de zuidelijke provincies van Nederland en voor de reizigers uit het aangrenzende Duitsland en België een goed alternatief. De relatief kleine luchthaven van Maastricht is centraal gelegen aan de A2 en heeft zijn eigen afslag. Met het openbaar vervoer is de luchthaven ook goed bereikbaar. Vanaf het Centraal station van Maastricht neemt u lijn 30 van Arriva, welke direct naar de Maastricht Aachen Airport rijdt. Lijn 30 rijdt ook vanaf de stations van Sittard, Meersen en Beek-Elsloo naar Maastricht Aachen Airport.

Vliegen vanaf Maastricht naar bestemmingen binnen- en buiten Europa

Door te vliegen vanaf Maastricht kunt u vele bestemmingen bereiken. Er zijn zelfs negen nieuwe bestemmingen bijgekomen. U kunt bijvoorbeeld goedkoop vliegen vanaf Maastricht naar achttien bestemmingen binnen Europa en twee bestemmingen in Afrika en een bestemming in het Midden-Oosten. Een last minute Maastricht voor een mooie citytrip of een all inclusive zonvakantie kunt u gewoon zelf via internet boeken, maar u kunt ook bijvoorbeeld uw last minute vakantie vanaf Maastricht bij uw reisbureau boeken. Daarnaast is het altijd mogelijk om een tijd van te voren uw vakantie te boeken. Kijkt u eens op de site van onze partners, zij kunnen u zeker van dienst zijn met een last minute vakantie Maastricht. De luchtvaartmaatschappijen Corendon, RyanAir en Enterair vliegen vanaf Maastricht.

Populair bij Nederlandse, Duitse en Belgische reizigers

Vliegen van Maastricht is steeds populairder aan het worden bij de Nederlandse, Duitse en Belgische vakantiegangers, maar ook door zakenlieden wordt de luchthaven zeer gewaardeerd. U kunt goedkoop vliegen vanaf Maastricht en dat is voor veel mensen een reden om te kiezen voor deze luchthaven. Er zijn natuurlijk meerdere redenen waarom de vakantiegangers ervoor kiezen om te vliegen vanaf deze luchthaven, te weten:

  1. Uw auto kunt u parkeren op loopafstand van de terminal. Brengt u alleen iemand weg, dan kunt u kort parkeren op P1, komt u zelf met de auto dan kunt u lang parkeren op P2.
  2. Speciaal voor invalide en mindervalide reizigers is vliegen vanuit Maastricht comfortabel gemaakt door diverse voorzieningen. Hebt u assistentie nodig vanaf de auto tot aan het vliegtuig? Geef dit dan 48 uur van te voren door aan de maatschappij waarmee u vliegt en dan zal er iemand klaarstaan om u met alles te assisteren. In P2 zijn er diverse invalidenparkeerplaatsen, waar u gebruik van kunt maken als u een invalidenparkeerkaart hebt. Deze parkeerplaatsen zijn extra groot en liggen direct achter de stalen toegangspoort. De belangrijkste voorzieningen in de terminal zijn op Maastricht Aachen Airport allemaal gelijkvloers, de deuren en de liften openen automatisch en er is een invalidentoilet.
  3. Voor de inwendige mens wordt op Maastricht Aachen Airport ook gezorgd. Zowel voor als na de controle vindt u een bar of een brasserie waar u een drankje en een hapje kunt nuttigen. Wilt u nog wat last minute leesvoer meenemen, dan kunt u dit aanschaffen bij de AKO Airport Shop of de Travel Inn Airport Shop.
  4. Mocht u geld willen pinnen op de luchthaven, dan is dit geen probleem. ABN AMRO heeft een pinautomaat op de luchthaven geplaatst.
  5. Voor reizigers die met een privé vliegtuig reizen of voor zakenlieden heeft de luchthaven de afdeling Private Aviation in het leven geroepen. Een snelle en complete afhandeling van de vliegreis wordt door hen gegarandeerd. U kunt voor cateringwensen terecht bij TravelInn.

Vliegen vanaf Maastricht met Corendon

Welke bestemmingen vanaf Maastricht

Kroatië (Zadar), Spanje (Alicante en Barcelona), Italië (Bari), Portugal (Porto), Engeland (Londen), Griekenland (Rhodos, Kreta en Zakynthos), Turkije (Antalya), Bulgarije (Burgas), Egypte (Hurghada) en Noord-Macedonië (Ohrid).

Lees meer over de bestemmingen vanaf Maastricht

Maastricht Aachen Airport wordt steeds populairder, doordat er weer meer bestemmingen zijn bijgekomen. Bent u op zoek naar een mooie stedentrip of een heerlijke zonvakantie, denk dan zeker eens aan een last minute vakantie vanaf Maastricht.