Groningen Airport Eelde

Inchecken Groningen Airport Eelde

Voor wie binnenkort gaat vliegen vanaf Eelde, hebben wij alle informatie omtrent het inchecken op een rij gezet.

Op tijd inchecken voor uw vlucht

Twee uur voor de geplande vertrektijd zijn de incheckbalies geopend. Elke maatschappij hanteert zijn eigen sluitingstijden van de balie, variërend van 30 tot 45 minuten voor vertrek van uw vlucht. Wilt u de definitieve sluitingstijden van de balie van uw luchtvaartmaatschappij weten, kijk dan op de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Wij adviseren u ruim van te voren voor de sluitingstijd van de balie aanwezig te zijn in verband met de wachttijden voor de incheckbalies.

Online stoel reserveren

Uw stoel in het vliegtuig reserveren kan tegenwoordig bij vele luchtvaartmaatschappijen online. Daarnaast kunt u bij diverse luchtvaartmaatschappijen online inchecken. Dit zult u wel vooraf moeten registreren, anders zal de luchtvaartmaatschappij u zelf een stoel toewijzen. Bij automatische plaatsing kan het gebeuren, dat u met uw reisgezelschap niet allemaal naast elkaar zit. Bij online reserveren van uw stoel hebt u dit probleem niet. U kunt zelf via de website van uw luchtvaartmaatschappij of via uw reispapieren zien of de mogelijkheid tot online reserveren en online inchecken bestaat.

Vluchtmonitoren

In de terminal vindt u monitoren met daarop de aankomst- en vertrektijden van de diverse vluchten. Het kan zijn, dat een toestel met vertraging aankomt. Dat wil niet zeggen, dat dit toestel ook met vertraging vertrekt. Let hier goed op! Houd u te allen tijde aan de aangegeven inchecktijden.

Het is niet mogelijk om in de ochtend uw bagage te af te leveren en zelf later terug te komen, dit in verband met veiligheidsredenen. Deze regel geldt voor alle vluchten.