Tulip Inn hotel op Eindhoven Airport

Tulip Inn Hotel Eindhoven Airport

Altijd al gedroomd van een keertje slapen midden op de luchthaven tussen de vliegtuigen? Dat kan op Eindhoven Airport. Op Eindhoven Airport kunt u als (zakelijk) reiziger overnachten in een drie sterren hotel. U geniet hier van optimaal comfort, zodat u volledig uitgerust aan uw reis kunt beginnen of na een late vlucht direct uw bed in kunt springen en heerlijk kunt uitrusten.

Bij dit moderne drie sterren hotel op Eindhoven Airport, Tulip Inn, overnacht u in één van de 120 hotelkamers die het hotel rijk is. In de hotelbar kunt u voorafgaand aan uw welverdiende nachtrust genieten van een hapje en een drankje of u kunt gebruik maken van een goede maaltijd. Wilt u de spieren aan het werk zetten? Dan kunt u gebruikmaken van de fitnessruimte. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar voor een goede start van de dag. Binnen enkele minuten bent u vanuit het hotel in de terminal van Eindhoven Airport, om zo uw reis te vervolgen.

De hotelkamers van Tulip Inn

U vindt hier 120 kamers. Honderd hotelkamers zijn standaardkamer en dan beschikt het hotel nog over twintig executive kamers. In alle hotelkamers zitten geluidsdichte wanden en er is klimaatbeheersing aanwezig. Hierdoor kunt u genieten van een optimale nachtrust. Iedere kamer is  voorzien van gratis WiFi. Verder kunt u natuurlijk genieten van een geweldig uitzicht over Eindhoven Airport.