Luchthaven business lounge eten drinken

Business Lounge

U wilt als zakelijke reiziger natuurlijk uw tijd zo optimaal mogelijk benutten. U hebt een hoop werk te doen en de tijd van het wachten op uw vlucht wilt u zo goed mogelijk benutten. Als u gaat vliegen vanaf Eindhoven Airport kunt u in de gloednieuwe Business Lounge efficiënt aan de slag en kunt u voor uw reis ook nog even ontspannen. U kunt hier ongestoord verder met uw werkzaamheden, terwijl u wacht.

Waar vindt u de business lounge op Eindhoven Airport ?

De business lounge van Eindhoven Airport vindt u na de veiligheidscontrole op de eerste verdieping direct naast de vestiging van Starbucks. Op de luchthaven zijn er natuurlijk altijd medewerkers die u naar de business lounge kunnen begeleiden, mocht u deze onverhoopt niet kunnen vinden.

Wanneer hebt u toegang tot de business lounge?

Een volwassene kan toegang krijgen tot de business lounge. Als u minderjarig bent, dan krijgt u alleen toegang tot de business lounge onder begeleiding van een volwassene. U moet een geldig toegangsbewijs overhandigen, wilt u de business lounge binnentreden.

Loungeruimte

De kosten van de business lounge

U kunt via Executive Lounges online een toegangsbewijs kopen voor dertig euro. U kunt uw toegangsbewijs ook aan de deur kopen. Dit kost dan vijfendertig euro. Het kan zijn dat de business lounge vol is, als u arriveert. Wij adviseren wij u daarom online uw toegangsbewijs te kopen, dan hebt u altijd plek.

De faciliteiten van de business lounge

Bij de balie van de receptie wordt u hartelijk ontvangen, waarna u kunt kiezen om een hapje te eten aan het buffet of om plaats te nemen op een van de zestig zitplaatsen. Gedurende de gehele dag krijgt u bij het buffet de lekkerste verse broodjes, salades en warme of koude dranken. In de business lounge hebt u alle gelegenheid om ongestoord uw werk te doen, te overleggen met uw eventuele medereiziger of gewoon heerlijk te ontspannen voor uw reis.