Winkels op Eindhoven Airport

Eten en drinken op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport vindt u maar liefst tien horecagelegenheden, dus wachten is lekker.

AH to go

Wilt u graag wat meenemen voor onderweg tijdens uw vlucht? AH to go heeft een breed assortiment aan verse producten zoals koffie en thee in handige meeneembekers, lekkere verse broodjes en sandwiches, frisse salades, fruit en versgeperste sappen en smoothies. De producten worden makkelijk verpakt en zijn direct klaar om gegeten te worden.  De broodjes worden de gehele dag vers afgebakken. Komt u net terug van een vlucht en u hebt nog geen avondeten in huis? AH to go heeft diverse kant-en-klare maaltijden voor u klaarstaan.

CloudClub

Dit selfservicerestaurant heeft een all day menu. U kunt hier voor uw vertrek genieten van een kop koffie of thee met wat lekkers, maar u kunt ook een broodje nuttigen of zelfs een warm en vers voor u bereide maaltijd.

Farm Food & Drinks

Farm Food & Drinks vindt u op diverse plaatsen op de luchthaven. U kunt hier terecht voor een verse kop koffie of thee, ze serveren vers afgebakken pistolets, maak ook een snel wokgerecht of een uitgebreid diner wordt hier voor u bereid. Dit alles wordt u met de welbekende Brabantse gastvrijheid geserveerd.

La Place

Het nieuwe La Place restaurant vindt u op de eerste etage van de terminal. De kwaliteit van de producten van La Place zijn wijd en zijd bekend. U kunt hier dagelijks terecht voor een kop koffie, thee of warme chocomelk met een lekker stuk taart, een ontbijt, een heerlijk lunchgerecht of een diner. Alles wordt de hele dag vers voor u bereid.

McDonald’s

Iedereen kent natuurlijk de fastfood gerechten van McDonald’s. Voor een goede burger, Franse frites, kipnuggets of een Happy Meal voor de kinderen kunt u hier terecht. McDonald’s is gevestigd op de begane grond van P1 op Eindhoven Airport. U vindt hier ook de McDrive. Hier kunt u de door u gewenste producten bestellen en meenemen naar huis of opeten in de auto.

Upstairs

Bij Tulip Inn Eindhoven Airport vindt u de bar Upstairs. U vindt deze bar op de eerste etage van de terminal. U geniet hier van de lekkerste drankjes en hapjes onder het genot van een mooi uitzicht over de terminal. Upstairs is een bar geschikt voor jong en oud. U kunt hier ook uw feestje of bedrijfsborrel houden. Ook iedereen die niet in het hotel overnacht is hier van harte welkom.

The Bar

Wilt u vlak voor vertrek nog een drankje en/of hapje nuttigen? Dit is mogelijk in The Bar het flagship van bierbrouwer Bavaria. The Bar vindt u op de eerste etage van de vertreklounge direct nadat u de veiligheidscontrole bent gepasseerd.

Tulip Inn Eindhoven Airport

Hebt u trek in een all you can eat ontbijtbuffet? Zelfs als u niet overnacht in het Tulip Inn Eindhoven Airport bent u hier van harte welkom. Bent u wel een hotelgast, maar vertrekt uw vlucht heel erg vroeg, dan zal het Tulip Inn Eindhoven Airport een heerlijk ontbijtpakket to go voor u klaarzetten. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een kop koffie, een heerlijke lunch of een geweldig diner.

Starbucks Coffee

Starbucks Coffee is befaamd om zijn speciale koffie en heerlijk gebak, maar ook voor een gewone kop koffie van uitstekende kwaliteit kunt u bij Starbucks terecht evenals een vers gezette kop thee of een heerlijke smoothie. Starbucks heeft vestigingen over de hele wereld en natuurlijk ook op Eindhoven Airport. Kom snel langs voor de Starbucks Experience.