Kleding mode boetiek luxe

Winkels Eindhoven Airport

De luchthaven van Eindhoven biedt u als reiziger een groot winkelaanbod; van fashion tot lifestyle, van literatuur tot sieraden en souvenirs en zelfs de benodigde boodschappen kunt u aanschaffen in de terminal van Eindhoven Airport zeven dagen per week. De winkels treft u aan voor de security check en deze zijn daardoor voor een ieder toegankelijk. Na de security check vindt u ook nog een winkel. Deze is natuurlijk alleen te bezoeken door de passagiers van de vliegtuigen die de security check zijn gepasseerd. De volgende winkels naast de supermarkt  kunt u vinden op Eindhoven Airport.

AKO

De winkel voor al uw boeken en tijdschriften. Wat is nu een ontspannen manier om de tijd te doden tijdens uw vlucht? Juist, een boek of tijdschrift en daarnaast is het lezen van een boek lekker ontspannen tijdens een vakantie. Bij AKO vindt u een groot assortiment aan Nederlandse, maar ook buitenlandse tijdschriften, kranten en boeken. U kunt bij AKO ook terecht voor tabak, snoep, diverse reisbenodigdheden, cadeaukaarten en loterijtickets.

AKO Eindhoven-Airport

Aviflora

In het midden van de terminal van Eindhoven Airport vindt u de Hollandwinkel bij uitstek genaamd Aviflora. U kunt hier terecht voor een zeer ruim assortiment tulpen en rozen. Verder hebben ze ook vele echte Holland souvenirs.

Aviflora Eindhoven Airport

Before Take Off

Before Take Off is een goede lederwarenzaak. Zij hebben een uitgebreide collectie aan koffers, laptoptassen en travelbags van diverse topmerken.

B&S Shop Fly

Direct na de security check vindt u B&S Shop Fly. Deze winkel staat vol met de laatste trends van verschillende productgroepen en zij bieden een grote diversiteit aan producten en merken. Iedere maand heeft B&S Shop Fly weer leuke aanbiedingen.

Fashion & Travel

Bij deze winkel kunt u  terecht voor een grote verscheidenheid aan reisartikelen zoals bijvoorbeeld koffers of headphones, maar ook uw zwemoutfit kunt u hier aanschaffen. Bij Fashion en Travel verkopen ze ook de laatste modetrends en diverse soorten merkkleding.

GWK Travelex

GWK Travelex bezoekt u als u buitenlandse valuta wilt hebben, voordat u op reis gaat. U bestelt uw buitenlandse valuta gemakkelijk online. U kunt uw bestelling dan ophalen bij GWK Travelex op Eindhoven Airport.

RITUALS

Bij Rituals zeggen ze ‘Geluk zit in de kleine dingen’. Het is hun passie om van uw dagelijkse routine een bijzonder geluksmoment te maken gewoon elke dag. Zij verkopen unieke home en body producten, welke zijn geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse tradities. De geuren van de producten zijn gecreëerd door de beste parfumeurs die er in de wereld te vinden zijn. Met de producten geniet u van een speciaal moment voor uzelf. In de winkel gevestigd op Eindhoven Airport kun u terecht voor het gehele assortiment van RITUALS.

Victoria’s Secret

Victoria’s Secrets is gevestigd in de vertrekhal op Eindhoven Airport. Deze winkel is een beauty en accessoire winkel met onder andere een panty-bar en een groot aanbod aan beautyproducten.