Caribbean Club Bonaire Kralendijk

Caribbean Club Bonaire

Op zoek naar een appartement of bungalow voor uw vakantie op Bonaire? Dan zult u zeker naar Caribbean Club Bonaire moeten gaan. Het is rustig gelegen aan een heuvelachtige route op de weg van Kralendijk naar het Gotomeer. De hoofdstad Kralendijk ligt op ca. 8 kilometer van het complex. De omgeving is prachtig. Het is heuvelachtig en ligt bij zee. Het Gotomeer, wat ook in de buurt is, is favoriet bij duikers. Het is het grootste zoutwatermeer van Bonaire. Men vindt het Gotomeer in een beschermd natuurgebied, Washington Slagbaai National Park. Dit is een broedgebied voor de Caraïbische flamingo’s.
Het complex Caribbean Club Bonaire bestaat uit luxe, vrijstaande bungalows en mooie en kleurrijke appartementen. Deze zijn allen gesitueerd in een mooie tropische tuin. De appartementen zijn voor reisgezelschappen van één tot drie personen te boeken. In alle appartementen is airco aanwezig. De keuken beschikt over een gaskookplaat met twee gaspitten, een koelkast en een koffiezetapparaat. Het appartement kan geboekt worden op basis van logies of logies en ontbijt.

De luxe, vrijstaande bungalows zijn voor twee tot vijf personen. Deze bungalows hebben zeezicht en zijn dichter bij het strand dan de appartementen.  Allen zijn ze voorzien van airconditioning. Het zijn 3- kamer bungalows. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. De keuken van de bungalows beschikt over een 2-pits gaskookplaat, koelkast en koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt de bungalow over een balkon met meubilair. De bungalows zijn te boeken op basis van logies en logies en ontbijt. De schoonmaak en de wisseling van de handdoeken is om de dag. Het verschonen van het bedlinnen is om de vier dagen.

In het midden van het resort vindt men het restaurant Caribbean Club Restaurant & Bar. Hier kan men terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. Het is een internationale keuken met invloeden vanuit Bonaire. Er wordt gekookt met verse, lokale producten. Aan de achterzijde van het restaurant vindt men een groentetuin, waar men veel van de producten die geserveerd worden, zelf kweekt.

Voor een verfrissende duik kan men terecht in één van de twee zwembaden. Het ene zwembad ligt bij de bar. Zodat men heerlijk kan genieten van een voortreffelijke cocktail bij het zwembad. Het andere bad, waar ook het kinderzwembad is, ligt aan de kant van de oceaan. Vanuit het zwembad heb je een spectaculair zicht op de oceaan en je kunt hier in de avond genieten van een mooie zonsondergang. Bij beide zwembaden zijn ligbedden aanwezig.

Duiken is hier alleen toegestaan, als men in het bezit is van een duikbrevet. Men kan hier overdag en in de nacht duiken. Zo vaak als men wil. Ter plaatse is de Buddy Dive Shop. Zij kunnen alles leveren, wat u nodig hebt. Caribbean Club heeft een platform in het water gemaakt, van waar men makkelijk in en uit het water kan. Wilt u gaan bootduiken, dat is natuurlijk mogelijk. Meerdere boten varen dagelijks uit vanaf Buddy Dive Resort. Dit ligt op 5 minuten rijden van de Caribbean  Club.

Komt u om te duiken en hebt u nog geen duikdiploma? Caribbean Club biedt meerdere duikcursussen aan, zodat u uw duikbrevet kunt halen. Ze bieden GUE, PADI, NAUI, TDI en SDI cursussen aan in verschillende talen.

Een watersport die hier veel beoefend wordt, is het windsurfen. Hier hebt u wel een brevet voor nodig. Kiteboarders kunnen hier ook hun hart ophalen. De ideale plek om te kiteboarden is Atlantis Beach. Er zijn twee kite boarding scholen waar internationaal gecertificeerde instructeurs u alles kunnen leren over deze spannende en mooie sport. De Dive Shop of het Activity Center van Caribbean Club kan voor u diverse cursussen regelen.

Wilt u buiten het resort wat leuks doen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Denk eens aan een kajak tour of bezoek onder begeleiding van een gids één van de grotten. Genoeg te doen in en om Caribbean Club Bonaire. Iedereen kan hier genieten van een voortreffelijke vakantie.