Eden Beach Resort Bonaire

Eden Beach Resort

Eden Beach Resort is een kleinschalig resort op Bonaire met een eigen privé strand. Het resort bevindt zich op ongeveer 3 km afstand van Kralendijk en op ongeveer 8 km vanaf de luchthaven. Boek uw vakantie Bonaire en verblijf in dit resort. U geniet dan van een heerlijk verblijf in een gezellig resort voor een betaalbare prijs met persoonlijke aandacht.

Wilt u dit hotel boeken? Vergelijk de prijzen bij onze partners:

Bij het Eden Beach Resort zien ze het als een uitdaging om uw verblijf op Bonaire nog leuker te maken. Het resort is geschikt voor jong en oud en de huiselijke sfeer in combinatie met de prachtige omgeving zorgt voor optimaal genieten op het prachtige Caribische eiland Bonaire.

Het resort beschikt over o.a een eigen privé strand voor gasten, restaurant, bar, activiteiten- en fitnesscentrum, spa, wasserij service, WiFi, zwembad en kinderbad en kinderprogramma.

Wat betreft het type accommodatie kunt u een keuze maken uit een standaard kamer (met of zonder balkon), studio (met of zonder terras), appartement of luxe suite. Op de kamers mag niet worden gerookt. Sommige kamers bieden direct toegang tot het zwembad en sommige hebben uitzicht op de zee of het zwembad. Kamers met uitzicht zijn wat duurder. Let op dat het resort niet beschikt over een lift. In totaal beschikt het resort over 71 kamers.

In de omgeving van Eden Beach Resort is genoeg te doen. U kunt er o.a. duiken, wandelen, snorkelen, windsurfen, fietsen, zeilen, paardrijden, abseilen, op excursie in de grotten en nog veel meer.