Bonaire Fun appartementen

Bonaire Fun

Bonaire Fun Appartementen bevindt zich 3 km vanaf de luchthaven Flamingo International Airport. Het resort is gevestigd aan de rand van Kralendijk, ongeveer 1 km verwijderd van het centrum. In Kralendijk vallen de Nederlandse invloeden op, het centrum wordt dan ook gevormd door het Wilhelminaplein en het park. In de omgeving van het Wilhelminaplein bevinden zich diverse restaurants, bars en winkels. De afstand vanaf Bonaire Fun tot aan het restaurant is 300 meter die over de weg afgelegd kan worden.

Wilt u Bonaire Fun Appartementen boeken inclusief vlucht? Vergelijk de prijzen bij onze partners:

Er zijn 4 studio’s en 3 appartementen aanwezig, omgeven door een tropische tuin met daarom heen een muur waardoor de privacy is gewaarborgd. De studio’s bestaan uit 2 éénpersoons bedden die tegen elkaar gezet kunnen worden maar ook los van elkaar. Daarnaast zijn ze van alle gemakken voorzien, zo is er een tv, gratis wifi, airco, plafondventilator, badkamer met douche, linnengoed, terras met eettafel en stoel, volledig ingerichte keuken met hierin koelkast met ijskast, koffiezet apparaat, brood rooster, gaskookplaat, kookgerei, bestek en servies. Naast de studio’s is er een één-slaapkamer appartement en zijn er twee twee-slaapkamer appartementen beschikbaar. Net als de studio’s zijn ook deze van alle gemakken voorzien, verschillend is wel dat de appartementen over een groter terras beschikken.

In dit appartementen hotel kunt u verblijven op basis van logies en op basis van logies met ontbijt. Ontbijten kunt u in het restaurant Dive Hut, deze is gelegen aan de overkant van de weg. In dit restaurant word ook wekelijks een barbecue georganiseerd die door locals graag wordt bezocht, voor u dus ook een mooie gelegenheid om in contact te komen met mensen uit de buurt.

Bonaire Fun heeft een eigen dakterras, van dit zonneterras kunt u ook kosteloos gebruik maken, er zijn betonnen banken en boomstammen geplaatst waar u op kunt plaats nemen en vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht over Bonaire. Er is ook rekening gehouden met duikers, hiervoor is een speciaal wasbassin aanwezig om de duikersuitrusting te spoelen. Vlakbij Bonaire Fun is een duikschool gelegen genaamd Wannadive. Daarnaast kunt u in de buurt gaan snorkelen, windsurfen of genieten van de prachtige natuur en monument van Bonaire. Bezoek Washington Slagbaai Nationale Park, waar u diverse diersoorten kunt zien, of breng een bezoek aan “Museum Bonaire” en bekijk hier onder andere de schelpen collectie of breng een bezoek aan een van de vele grotten die Bonaire bezit.