All Seasons Apartments Bonaire

All Seasons Apartments

Geniet van een heerlijke vakantie op Bonaire in een kleinschalig resort. All Seasons Apartments is een nieuw vakantieresort op Bonaire en bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van het centrum van Kralendijk en op slechts zeven minuten rijden vanaf de luchthaven. Sommige stranden en duiklocaties liggen op slechts 10 minuten vanaf het resort.

Aanbieding vakantie All Seasons Apartments Bonaire TUI

All Seasons Apartments

Ieder seizoen ís het prachtig op Bonaire. En ieder seizoen is het prachtig bij All Seasons Apartments. Modern, fris en met persoonlijke service. Vader Jan en dochter Inge hebben hun roeping gevonden. Een warm ontvangst, een ontbijt met liefde gemaakt en spontane hulp bij 'wat te doen op Bonaire'. De tips voor restaurants en dagjes uit zijn zó gegeven door Jan en Inge. Nog een plusplunt: de appartementen liggen op een toplocatie: in een rustig straatje, aan de rand van Kralendijk. Vanuit hier loop je zo het knusse centrum in, op zoek naar een gezellige barretje of een fijn restaurant. All ingre...

Beschikbaar vanaf €1073

Studio, appartement of hotelkamer

Het resort heeft in januari 2016 de deuren geopend en wordt beheerd door Nederlanders. Stel gerust al uw vragen aan de Nederlandse eigenaars, want zij kunnen u veel leuke tips geven om uw vakantie op Bonaire nog leuker te maken. All Seasons Apartments beschikt over 12 kamers, waarvan 3 appartementen, 7 studio’s en 2 hotelkamers.

Faciliteiten

Het vakantieresort beschikt over o.a. een bar, terras, zwembad, opslagruimte voor duikspullen, gratis WiFi, en receptie.

Geschikt voor minder valide mensen

All Seasons Apartments is ook geschikt voor minder valide mensen, want alle kamers bevinden zich op de begane grond.

Milieuvriendelijk resort

All Seasons Apartments houdt graag rekening met het milieu. Daarom wordt het water door middel van zonnecollectoren opgewarmd, maar hier merkt u niets van. Dit milieuvriendelijke systeem zorgt er ook voor dat het water van het zwembad wordt schoongehouden.

Airco in de slaapkamers

Of u nu voor de hotelkamer, studio of het appartement kiest, in alle accommodaties is in de slaapkamer airco aanwezig. Roken is op de kamers niet toegestaan, maar dat zal geen probleem zijn. Het leven speelt zich op Bonaire immers vooral buiten af. We raden u aan zuinig om te gaan met water en elektriciteit, aangezien dit bijna vier keer duurder is dan in Nederland.