All Seasons Apartments Bonaire

All Seasons Apartments

Geniet van een heerlijke vakantie op Bonaire in een kleinschalig resort. All Seasons Apartments is een nieuw vakantieresort op Bonaire en bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van het centrum van Kralendijk en op slechts zeven minuten rijden vanaf de luchthaven. Sommige stranden en duiklocaties liggen op slechts 10 minuten vanaf het resort.

Wilt u dit hotel boeken? Vergelijk de prijzen bij onze partners:

Studio, appartement of hotelkamer

Het resort heeft in januari 2016 de deuren geopend en wordt beheerd door Nederlanders. Stel gerust al uw vragen aan de Nederlandse eigenaars, want zij kunnen u veel leuke tips geven om uw vakantie op Bonaire nog leuker te maken. All Seasons Apartments beschikt over 12 kamers, waarvan 3 appartementen, 7 studio’s en 2 hotelkamers.

Faciliteiten

Het vakantieresort beschikt over o.a. een bar, terras, zwembad, opslagruimte voor duikspullen, gratis WiFi, en receptie.

Geschikt voor minder valide mensen

All Seasons Apartments is ook geschikt voor minder valide mensen, want alle kamers bevinden zich op de begane grond.

Milieuvriendelijk resort

All Seasons Apartments houdt graag rekening met het milieu. Daarom wordt het water door middel van zonnecollectoren opgewarmd, maar hier merkt u niets van. Dit milieuvriendelijke systeem zorgt er ook voor dat het water van het zwembad wordt schoongehouden.

Airco in de slaapkamers

Of u nu voor de hotelkamer, studio of het appartement kiest, in alle accommodaties is in de slaapkamer airco aanwezig. Roken is op de kamers niet toegestaan, maar dat zal geen probleem zijn. Het leven speelt zich op Bonaire immers vooral buiten af. We raden u aan zuinig om te gaan met water en elektriciteit, aangezien dit bijna vier keer duurder is dan in Nederland.