Hotels & Resorts Bonaire

All Seasons Apartments

Geniet van een heerlijke vakantie op Bonaire in een kleinschalig resort. All Seasons Apartments is een nieuw vakantieresort op Bonaire en bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van het centrum van Kralendijk en op slechts zeven minuten rijden vanaf de luchthaven. Sommige stranden en duiklocaties liggen op slechts 10 minuten vanaf het resort.

Meer over All Seasons Apartments

Bonaire Fun

Bonaire Fun Appartementen bevindt zich 3 km vanaf de luchthaven Flamingo International Airport. Het resort is gevestigd aan de rand van Kralendijk, ongeveer 1 km verwijderd van het centrum. In Kralendijk vallen de Nederlandse invloeden op, het centrum wordt dan ook gevormd door het Wilhelminaplein en het park. In de omgeving van het Wilhelminaplein bevinden zich diverse restaurants, bars en winkels. De afstand vanaf Bonaire Fun tot aan het restaurant is 300 meter die over de weg afgelegd kan worden.

Meer over Bonaire Fun

Caribbean Club Bonaire

Op zoek naar een appartement of bungalow voor uw vakantie op Bonaire? Dan zult u zeker naar Caribbean Club Bonaire moeten gaan. Het is rustig gelegen aan een heuvelachtige route op de weg van Kralendijk naar het Gotomeer. De hoofdstad Kralendijk ligt op ca. 8 kilometer van het complex. De omgeving is prachtig. Het is heuvelachtig en ligt bij zee. Het Gotomeer, wat ook in de buurt is, is favoriet bij duikers.

Meer over Caribbean Club Bonaire

Courtyard Marriott

Sinds eind 2016 is Courtyard Marriott in Bonaire geopend en telt maar liefst 140 kamers. Het hotel is circa 3 km verwijderd van Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire en 1 km verwijderd van de luchthaven Flamingo Airport Bonaire.

Meer over Courtyard Marriott

Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort

Het eiland Bonaire is één van de toplocaties voor een geweldige duikvakantie. Het water rondom het eiland is sedert jaren beschermd natuurgebied. Hier vindt men namelijk één van de mooiste koraalriffen die de wereld rijk is. De watertemperatuur op Bonaire is gemiddeld 26,8 graden. Deze temperatuur zorgt voor de ideale leefomstandigheden voor de vele mooie tropische vissen. De schoonheid van het koraal en de schoonheid van de vissen trekt veel duiktoeristen.

Meer over Divi Flamingo All Inclusive Beach Resort

Dormio Bonaire Village

Sinds eind 2015 is dit appartementencomplex geopend, het bevind zich op 1500 meter vanaf het centrum van Kralendijk en 7 km vanaf de luchthaven verwijderd. De dichtstbijzijnde supermarkt vindt u op slechts 200 meter, het strand waar u rechtstreeks toegang tot hebt is ook dichtbij, namelijk op 750 meter afstand.

Meer over Dormio Bonaire Village

Eden Beach Resort

Eden Beach Resort is een kleinschalig resort op Bonaire met een eigen privé strand. Het resort bevindt zich op ongeveer 3 km afstand van Kralendijk en op ongeveer 8 km vanaf de luchthaven. Boek uw vakantie Bonaire en verblijf in dit resort. U geniet dan van een heerlijk verblijf in gezellig resort voor een betaalbare prijs met persoonlijke aandacht.

Meer over Eden Beach Resort

Grand Resort Windsock

Slechts 1500 meter vanaf International Airport Bonaire vindt u het Grand Resort Windsock, het centrum van Kralendijk ligt op 4 km afstand van het resort. Bachelor Beach en Donkey Beach zijn op loopafstand van uw appartement, hier kan men naast zwemmen en zonnen ook een bezoek brengen aan het service punt van duikschool Wannadive voor diverse duikersspullen. Dichtbij gelegen bevind zich het ezelreservaat, op 3,6 km afstand vanaf het resort, iets verder ligt het flamingo reservaat, minder dan 10 km vanaf het resort.

Meer over Grand Resort Windsock

Hamlet Oasis Bonaire

Hamlet Oasis Bonaire vindt u op slechts 10 minuten rijden vanaf de luchthaven Flamingo International Airport en ongeveer 5 km vanaf het centrum van Kralendijk. Het hotel is nagenoeg direct gelegen aan de helderblauwe zee waar u terecht kunt voor ontspanning en activiteiten.

Meer over Hamlet Oasis Bonaire

Harbour Village Beach Club

Wilt u zichzelf  echt verwennen? Dan boekt u een vakantie bij Harbour Village Beach Club. Dit is het meest luxueuze hotel van Bonaire. Een jachthaven, een privé strand, een glas bubbels aan de waterkant. Een luxueuze droom.

Meer over Harbour Village Beach Club

Plaza All Inclusive Beach Resort

Geniet van een all inclusive vakantie op Bonaire in het populaire Plaza Beach Resort Bonaire van de bekende hotelketen Van der Valk. Het hotel ligt direct aan het strand op slechts 3 km afstand van het centrum van Kralendijk en op ca. 2 km afstand van de luchthaven. Het resort is omring door schitterende palmbomen en planten.

Meer over Plaza Beach Resort Bonaire

Wanapa Lodge

Wanapa Lodge ligt circa 7 km bij de luchthaven Flamingo Airport Bonaire vandaan, net als het centrum van Kralendijk, ook dit ligt op een afstand van circa 7 km. Het landhuis ligt vlakbij het natuurgebied Lac Bay en ongeveer is 4 km van het Sorobon Beach strand verwijderd. Gezien de ligging van dit appartementencomplex is dit de ultieme plek voor een ontspannen vakantie op Bonaire!

Meer over Wanapa Lodge