Wanapa Lodge Bonaire, hotel en appartementen

Wanapa Lodge

TUIWanapa Lodge ligt circa 7 km bij de luchthaven Flamingo Airport Bonaire vandaan, net als het centrum van Kralendijk, ook dit ligt op een afstand van circa 7 km. Het landhuis ligt vlakbij het natuurgebied Lac Bay en ongeveer is 4 km van het Sorobon Beach strand verwijderd. Gezien de ligging van dit appartementencomplex is dit de ultieme plek voor een ontspannen vakantie op Bonaire!

In het Wanapa Lodge kunt u verblijven in een van de 5 studio’s, 6 luxe kamers of het grote appartement. De studio´s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Er is naast de 2 bedden een slaapbank aanwezig, een keuken met gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, gratis wifi, plafondventilator, veranda, badkamer met toilet en douche. Tegen betaling kunt u ook gebruik maken van de aanwezige airconditioning.

De luxe kamers zijn geschikt voor 2 personen, er zijn 2 éénpersoons bedden aanwezig, koelkast, koffiezetapparaat, plafondventilator, tegen betaling airconditioning, gratis wifi, badkamer met toilet en douche. Iedere luxe kamer kan gebruik maken van de gezamenlijke veranda.

Het grote appartement is geschikt voor 4 tot 5 personen, het bestaat uit een woonkamer met keuken en twee slaapkamers. U beschikt hier over een eigen veranda en eigen toegang tot het zwembad. De keuken in dit appartement is nog uitgebreider als de andere verblijven, deze bevat zelfs een vaatwasser. Ook dit verblijf heeft gratis wifi, plafondventilator, tegen betaling airconditioning, badkamer met toilet en douche,

Naast de veranda die bij de verblijven horen is er ook een dakterras waar u gebruik van kunt maken, net als het ruime buitenzwembad met ligbedden en parasols. Er bevindt zich een eigen activiteitencentrum in Wanapa Lodge, hier kunt u diverse activiteiten doen zoals handboogschieten, snorkelen of een toertocht fietsen met de mountainbike.

Indien gewenst kunnen er nog meer activiteiten verzorgd worden. Denk aan paardrijden, kajakken, duiken, zeilen en surfen. In de omgeving is er van alles te ontdekken, zo zijn er in Lac Bay diverse plaatsen waar de flamingo´s zich gehuisvest hebben of breng een bezoek aan Washington Slagbaai Nationaal Park waar naast flamingo´s nog veel meer dieren te bewonderen zijn.

U kunt hier verblijven op basis van logies maar ook op basis van logies en ontbijt. Ontbijten kunt u in het ontbijtrestaurant doen wat gelegen is in de Lodge.