RIU Palace Antillas Aruba

RIU Palace Antillas

Het RIU Palace Antillas hotel bevindt zich aan Palm Beach op het eiland Aruba op slechts 10 km van de luchthaven. Het is een resort waar men verblijft op basis van all inclusive verzorging en dan niet alleen overdag en een deel van de avond, maar 24 uur per dag is alles inbegrepen. En wat dacht u van 24 uur per dag roomservice? U zult hier zorgeloos genieten van uw vakantie! Dit uitstekende all inclusive hotel is een prima keuze voor mensen die een vakantie zonder kinderen willen, aangezien in dit hotel alleen mensen van 18 jaar en ouder welkom zijn.

Wilt u het RIU Palace Antillas hotel boeken? Vergelijk de prijzen bij onze partners:

Het RIU Palace Antillas all inclusive hotel is het ideale hotel om te genieten van een super de luxe vakantie waar relaxen en genieten het uitgangspunt is. Het hotel komt niet tekort aan faciliteiten, want u vindt er o.a. een schoonheidssalon, kapsalon, fitnesszaal, zwembad, gratis WiFi, spa centrum, roomservice, 5 restaurants, lobbybar, casino, discotheek, poolbar, salonbar en nog veel meer. Buiten het hotel kunt u op Palm Beach genieten van diverse activiteiten zoals zeilen, snorkelen, kajakken, surfen en zeilen. Bovendien kunt u de omgeving verkennen door lekker te wandelen of te fietsen of kunt u een balletje slaan op de golfbaan vlakbij het hotel.

In het Atlantis restaurant kunt u genieten van internationale gerechten. Daarnaast beschikt het RIU Palace Antillas hotel over de 4 volgende specialiteiten restaurants: Rimini (Italiaans restaurant), Krystal (fusie restaurant), Palm Beach (steakhouse restaurant) en Malmok (Arubaans restaurant). Het is zelfs mogelijk om, tegen betaling, romantisch te dineren op het strand!