Brickell Bay Beach Club & Spa hotel

Brickell Bay Beach Club & Spa

Wilt u persoonlijke aandacht en allerlei luxe voorzieningen tijdens uw droomvakantie en geen extra kosten? Dan bent u aan het goede adres bij Brickell Bay Beach Club & Spa. Het enige echte boutique hotel gelegen aan de boulevard van Palm Beach. Het hotel ligt op ongeveer 10 kilometer van het Reina Beatrix International Airport op Aruba.

Dit luxe boutique hotel is alleen te boeken voor volwassenen. De kamers en suites zijn van alle luxe voorzien. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi internet. Heerlijk relaxen aan het zwembad, een paar baantjes trekken, tot rust komen in de luxe spa of even lekker sporten in het fitnesscentrum van het hotel, het kan allemaal. Daarnaast kunt u iedere dag in het hotel genieten van een heerlijk Amerikaans ontbijt en er wordt elke dag vers fruit op uw kamer neergezet. Bij het zwembad staan er dagelijks schalen met druiven voor u klaar, waar u van kunt genieten.

Wilt u het Brickell Bay Beach Club & Spa hotel boeken inclusief vlucht? Vergelijk de prijzen bij onze partners:

Aan de overkant van de boulevard op het strand van Palm Beach krijgen gasten van Brickell Bay Beach Club & Spa altijd de beste service van Marcel Watersport Company. Er staan altijd strandstoelen voor u klaar en u hoeft dus niet vroeg op om een mooi plekje aan het strand te bemachtigen.

Mocht u in de avond willen dineren, dan kan dat in één van de drie toprestaurant met een zeer diverse menukeuze. Niet alleen in het hotel kunt u dineren, maar in de buurt van Brickell Bay Beach Club & Spa liggen 32 restaurants. Genoeg keuze voor iedereen.

Een gokje wagen in het casino? Dat kan natuurlijk ook. Dan krijgt u van Brickell Bay Beach Club & Spa een voucher van $ 20,- om te beginnen met het spel. Wellicht is het geluk aan uw zijde.

Er even heerlijk tussenuit met zijn tweeën tot rust komen en weer opladen, dan bent u hier aan het goede adres.