Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

Amsterdam Manor Beach Resort all inclusive

Het Amsterdam Manor Beach Resort all inclusive bevindt zich op Eagle Beach, slechts door een rustige weg gescheiden van het strand waar de bekende Fototi bomen staan en op slechts 12 km afstand van de luchthaven van Aruba. Vanaf het hotel bent u ongeveer 10 km verwijderd van het centrum van Oranjestad, maar wanneer u liever wat dichterbij naar een restaurant of winkel wilt is dit ook mogelijk op ongeveer 2 km afstand.

Dit resort kenmerkt zich door de Nederlandse bouwstijl met Caribische kleuren, dit in combinatie met het parelwitte strand en turquoise water is dit een uniek exemplaar aan de kustlijn van Eagle Beach. Wanneer u hier binnenkomt wordt u ontvangen met een echte glimlach, uitstekende service en betrokkenheid van het personeel staat in dit hotel hoog in het vaandel!

Wilt u dit hotel boeken? Vergelijk de prijzen bij onze partners:

Aan alle leeftijden is gedacht in dit resort, zo is er voor de jongste bezoekers een animatie team aanwezig en een kinderzwembad. Verder is er in het resort gratis Wifi, er zijn twee restaurants, twee bars, zwembad, zonneterras, een mini-market en souvenir shop aanwezig. Aan het strand kunt u gratis gebruik van strandstoelen, parasols en strandlakens van het Amsterdam Manor Beach Resort all inclusive. Uiteraard kunt u ook genieten van de roomservice en is er een wasserette en stomerij service. Naast deze faciliteiten worden er ook diverse activiteiten aangeboden zoals een cocktail party en een filmavond op het strand. In de omgeving worden ook diverse activiteiten aangeboden, zo kunt u de prachtige onderwaterwereld bewonderen met een snorkel- of duiktocht, gaan waterskiën, parasailen, mountainbiken of het eiland verkennen met een jeepsafari.

Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

U kunt hier verblijven op logies basis, logies met ontbijt maar ook all inclusive verzorging is hier mogelijk. In het Mango’s restaurant kunt u terecht voor het ontbijtbuffet en het diner. Het is tevens mogelijk om met uw blote voeten in het zand te dineren bij romantisch fakkel licht op het strand in het Passions on the Beach restaurant.