Divi Dutch Village Resort Aruba

Divi Dutch Village Resort

Bent u op zoek naar een intieme, relaxte plek op Aruba om heerlijk vakantie te vieren? Ga dan naar Divi Dutch Village Resort.  Dit resort is te vinden aan de westkust van Aruba. De rustgevende omgeving met tropische tuinen en zoetwaterzwembaden zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt en heerlijk tot rust komt.

Op Divi Dutch Village Resort heeft men alleen de mogelijkheid om een suite te boeken. Rust en sereniteit zijn de woorden die dit resort omschrijven. De ultieme vorm van een luxe vakantie op Aruba vieren, dat doe je hier.

Divi Dutch Village Resort is ook een uitstekende vakantieresort voor mindervaliden. Alle suites, restaurants en andere openbare plekken zijn toegankelijk voor rolstoelen. Het sanitair is ook allemaal geschikt voor mindervaliden.

Deze perfecte locatie ligt vlakbij het mooie witte strand Druif Beach met zijn azuurblauwe water.

Divi Dutch Village Resorts is onderdeel van de Divi Aruba Resorts. Boekt u uw vakantie bij Divi Dutch Village Resort, dan hebt u ook toegang tot de faciliteiten van de andere vijf Divi resorts. Er is genoeg te doen. Voor ieder wat wils! Heerlijk relaxen in de spa, snorkelen of duiken en de mooiste vissen tegenkomen, de rotsen beklimmen of je uitleven in het fitness centrum het kan allemaal. Voor de kinderen is er een speciale Caribean Kids Club. De kinderen worden vermaakt en de ouders kunnen zich lekker ontspannen met een drankje aan de bar in het Tiki Tiki Café.

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. In één van de negen restaurants serveert men iedere dag de heerlijkste gerechten.

De perfectie locatie om een heerlijk ontspannen vakantie op Aruba te vieren.