Divi Dutch Village Resort Aruba

Divi Dutch Village Resort

TUIBent u op zoek naar een intieme, relaxte plek op Aruba om heerlijk vakantie te vieren? Ga dan naar Divi Dutch Village Resort.  Dit resort is te vinden aan de westkust van Aruba. De rustgevende omgeving met tropische tuinen en zoetwaterzwembaden zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt en heerlijk tot rust komt.

Op Divi Dutch Village Resort heeft men de mogelijkheid om een appartement of suite te boeken. Rust en sereniteit zijn de woorden die dit resort omschrijven. De ultieme vorm van een luxe vakantie op Aruba vieren, dat doe je hier.

Deze perfecte locatie ligt vlakbij het mooie witte strand Druif Beach met zijn azuurblauwe water.

Divi Dutch Village Resorts is onderdeel van de Divi Aruba Resorts. Boekt u uw vakantie bij Divi Dutch Village Resort, dan hebt u ook toegang tot de faciliteiten van de andere vijf Divi resorts. Er is genoeg te doen. Voor ieder wat wils! Heerlijk relaxen in de spa, snorkelen of duiken en de mooiste vissen tegenkomen, de rotsen beklimmen of je uitleven in het fitness centrum het kan allemaal. Voor de kinderen is er een speciale Caribean Kids Club. De kinderen worden vermaakt en de ouders kunnen zich lekker ontspannen met een drankje aan de bar in het Tiki Tiki Café.

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. In één van de negen restaurants serveert men iedere dag de heerlijkste gerechten.

De perfectie locatie om een heerlijk ontspannen vakantie op Aruba te vieren.

Aanbieding vakantie Divi Dutch Village Resort Aruba TUI

Divi Dutch Village Beach Resort

9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Divi Dutch Village Beach Resort

Beschikbaar vanaf €2062

Handig om te weten:

  • Sommige faciliteiten bevinden zich in het Tamarijn Aruba all inclusive resort. Dit resort bevindt zich naast het Divi Dutch Village Resort.
  • Voor een ontbijt of lunch kunt u terecht in restaurant Tiki Poolbar & Grill en voor ontbijt, lunch en diner kunt u kiezen uit de restaurants Sea Breeze en Mulligans. Heeft u voor all inclusive verzorging gekozen dan maakt u gebruik van de faciliteiten en restaurants van het Tamarijn- of Divi Aruba all inclusive resort.
  • U betaalt een borgsom van USD 300.
  • De zee kan ik sommige periodes wat ruwer zijn met als gevolg dat het strand wat smaller is, maar zwemmen in de zee blijft mogelijk.
  • Als u het Divi Dutch Village resort heeft geboekt krijgt u korting op de greenfee 9-holes golfbaan The Links at Divi. Hier kunt u clubs en golfschoenen huren.
  • Het Divi Dutch Village Resort is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.