Woestijn Marokko

Marokko vanaf Rotterdam

Al Hoceima

logo de VakantiediscounterDeze mooie Marokkaanse havenstad ligt aan een beschutte baai aan de Middellandse Zee vlakbij het Rifgebergte. Al Hoceima ligt in het noorden van Marokko. De mooie stranden, de dagelijkse concerten die gegeven worden door diverse bands en artiesten en het Nationale Park van Al Hoceima trekken veel toeristen naar deze stad.

Bekijk de aanbieders

Woestijn Marokko

Nador

In het Rifgebergte in het noordoosten van Marokko vindt u het belangrijke handelscentrum Nador. De natuurliefhebber ziet Nador als een echt paradijs. U treft hier vele mooie en aparte vogels, welke worden aangetrokken door een combinatie van aparte bloemen en planten. U kunt uw vakantie in Marokko, maar ook uw vakantie in Spanje met elkaar combineren. Dagelijks gaan er vanaf Nador ferry’s naar Spanje en weer terug.

Bekijk de aanbieders

Tanger

Één van de oudste steden van Marokko is Tanger. Het is mooi gelegen aan de Straat van Gibraltar. Door de vele karakteristieke, witte gebouwen in de stad wordt Tanger ook wel de witte stad genoemd. Het hart van de stad is de medina. De medina is erg groot en er zijn zeer veel winkeltjes. Naast de toeristische winkeltjes zijn er ook vele winkels met echt Marokkaans aardewerk te vinden. Aan de rand van de Medina vindt men de Grand Souk, een echte, zeer grote en typisch Marokkaanse markt. De vele kooplui zullen hier hun waren aan u proberen te slijten en u moet echt afdingen, dat hoort erbij. De stranden van Tanger zijn zeer mooi. Men vindt hier vele strandbars, waar men een verfrissing kan halen, terwijl u geniet van de zon en de zee.

Bekijk de aanbieders

Jachthaven Tanger Marokko