Vakantie Corfu Griekenland

Griekenland vanaf Rotterdam

Corfu

logo de VakantiediscounterCorfu was al populair bij Keizerin Sissi. Zij heeft hier speciaal een zomerverblijf laten bouwen. Dit zomerverblijf is door u te bezoeken. Corfu ligt aan de helderblauwe Middellandse Zee, de temperatuur is in de zomer rond de dertig graden, waarvan u kunt genieten op de vele stranden. Het oosten van Corfu, waar u diverse kiezelstranden vindt, is de ideale plek voor de snorkelaars. Geniet hier van de prachtige onderwaterwereld met zijn kleurrijke koraal en schitterende vissen. Het binnenland van Corfu is geliefd bij de natuurliefhebber door zijn mooie natuur met zijn olijfbomen, cipressen en orchideeën. De Pantokrator is met zijn 900 meter de hoogste berg van het eiland en deze ligt in het noordoosten van het eiland. Bovenop de berg staat een oud klooster, welke u kunt bezoeken. Bij goed weer kan men zelfs Albanië zien liggen in de verte.

Bekijk de aanbieders

Vakantie Corfu Griekenland

Heraklion

Deze stad is de hoofdstad van Kreta, het is het bij de jeugd geliefde feesteiland. Naast dat het uitgaansleven hier geweldig is en er tot in de late uurtjes gefeest kan worden, kan men zich hier ook vermaken met de vele bezienswaardigheden in de buurt. Heraklion is een echte stad, stranden zul je hier niet vinden. Daarvoor moet men naar de omliggende plaatsen.

Bekijk de aanbieders

Heraklion Griekenland haven kasteel

Kos

Voor de Turkse kust in de Egeïsche Zee vindt men het Griekse eiland Kos. Het is een zeer populair eiland bij de toeristen die houden van zon, zee en strand. Daarnaast zijn er ook vele culturele en historische bezienswaardigheden op dit eiland. Het is het eiland van de arts Hippocrates, degene die onze medische wetenschap heeft beïnvloed. De artsen leggen nog steeds de eed van Hippocrates af. Op het eiland vindt men diverse gedenktekens voor hem. Voor de toeristen die houden van fietsen is Kos een uitstekende vakantiebestemming. Kos is een veelzijdig eiland en er is voor ieder wat wils.

Bekijk de aanbieders

Kos Griekenland zee