Bergerac Frankrijk

Frankrijk vanaf Rotterdam

Bergerac

Deze plaats is gelegen in de Franse Dordogne. Als u houdt van een actieve vakantie, dan is Bergerac voor u de perfecte vakantiebestemming. De rivieren zijn zeer geschikt om te kajakken, de heuvels zijn uitermate geschikt voor een mooie wandeltocht en om te fietsen is de regio ook zeer geschikt. De liefhebbers van een goede wijn komen hier ook aan hun trekken. Er zijn hier diverse goede wijnhuizen in de omgeving, waar men stevige rode, dan wel zoete witte wijnen kan krijgen.

Bekijk de aanbieders

Bergerac Frankrijk

Chambéry

De plaats in de Franse Alpen is de perfecte bestemming voor een mooie skivakantie. Men vindt hier honderden kilometers aan skipistes. In de zomerperiode is Chambéry ook een prima bestemming om een heerlijke vakantie te vieren. Er zijn hier vele bezienswaardigheden zoals het kasteel van de hertogen van Savoie uit de 14e eeuw. De kathedraal, een oude kloosterkerk, gebouwd in de 16e eeuw dient men zeker niet over te slaan. Zo zijn er nog meerdere bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Zomer en winter u kunt hier altijd een fijne vakantie vieren.

Bekijk de aanbieders

Chambéry Frankrijk

Grenoble

In het midden van de grote wintersportgebieden in Zuid-Oost Frankrijk ligt de mooie stad Grenoble. In 1968 is Grenoble de gastheer geweest van Olympische Winterspelen. De wintersportfaciliteiten hier en in de regio rondom Grenoble zijn uitstekend te noemen. Er zijn diverse bezienswaardigheden, waaronder de Bastille van Grenoble. Het is gebouwd in de Middeleeuwen en het heeft een strategische functie gehad in de verdediging van de Alpen. Zomer en winter een mooie vakantiebestemming.

Bekijk de aanbieders

Grenoble Frankrijk

Montpellier

Deze stad in Zuid-Frankrijk is een echte studentenstad. Zij heeft veel historische bezienswaardigheden en zij heeft een mooi stadscentrum met vele smalle straatjes en leuke winkeltjes. In het centrum treden vaak straatartiesten en muzikanten op. Naast dat u hier kunt genieten van cultuur en architectuur, is het ook heerlijk toeven aan de mooie stranden. Vanaf Rotterdam Airport wordt alleen in de zomerperiode op deze bestemming gevlogen.

Bekijk de aanbieders

Montpellier Frankrijk

Nice

Nice, de Koningin van de Côte d’Azur, is een zeer geliefde bestemming bij de jetset. In de haven van Nice liggen de mooiste jachten. De haven is gelegen aan een boulevard, welke in 1822 is aangelegd. Op de Promenade des Anglais, is het heerlijk flaneren terwijl u geniet van de jachten in de haven en de gebouwen aan de boulevard. Het centrum van Nice is autovrij. Dit geeft u perfect de gelegenheid om te genieten van alle mooie architectonische hoogstandjes uit de diverse periodes. De cultuurliefhebber dient zeker de kathedraal, die gebouwd is in opdracht van Tsaar Nicolaas II en welke is opgetrokken in een Russische bouwstijl, te bezoeken. De natuurliefhebber komt hier ook aan zijn trekken. De stad wordt omringd door groene heuvels met wijn- en boomgaarden. Een mooie wandeling is een echte aanrader.

Bekijk de aanbieders

Nice Frankrijk

Toulon

Aan de kust van de Middellandse Zee in het zuiden van Frankrijk vindt men de mooie plaats Toulon. U kunt hier heerlijk wandelen aan de boulevard en bezoekt u eens de leuke winkelstraatjes. Nabij ligt Saint-Tropez met zijn mondaine jachthaven waar de meest luxueuze jachten aanmeren. U kunt in Toulon genieten van de historie van de stad, maar ook van de schitterende baaien. Vanaf Rotterdam Airport wordt alleen in de zomerperiode op Toulon gevlogen.

Bekijk de aanbieders

Toulon Frankrijk