Dublin Ierland

Ierland vanaf Eindhoven

Dublin

Op zoek naar een echte Ierse stad, dan dient men Dublin te bezoeken. Oud en modern vindt men beide in deze stad. Wilt u iets ouds zien, bezoek dan Dublin Castle welke is gebouwd in de 13e eeuw. St. Patricks’s Cathedral vernoemd naar de beschermheilige, dient u zeker niet over te slaan. Een echt leuk Iers feest meemaken, dan moet u zeker op 17 maart in Dublin zijn. Dan wordt St. Patrick’s Day gevierd en is iedereen in het groen gekleed.

Dublin is zeer goed te voet te bezoeken, doordat alle bezienswaardigheden bij elkaar in de buurt zijn. Dublin ligt daarnaast aan een schitterende baai met vele stranden.

Vliegen naar Dublin vanaf Eindhoven

U vliegt met Ryanair vanaf Eindhoven naar Dublin. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Neem ook eens een kijkje op de website van onze partner Suntip, waar u ook terecht kunt voor pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) naar Dublin vanaf Eindhoven. Let op dat de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug niet standaard is inbegrepen, maar in het boekingsproces kunt u eenvoudig de transfer bijboeken.

Bekijk meer aanbieders

Dublin Ierland