Transavia Groningen Airport Eelde

Rondleidingen op Groningen Airport Eelde voor omwonenden

Luchthaven Groningen Airport Eelde begint op zaterdag 21 mei met het geven van rondleidingen. In samenwerking met de Stichting Vrienden Groningen Airport Eelde worden de rondleidingen verzorgd. Groningen Airport Eelde is zich er van bewust dat een en ander invloed heeft op de omgeving. Daarom wil de luchthaven graag de omwonenden informeren.

De rondleidingen worden verzorgd op zaterdag in de maanden mei t/m augustus. Jong en oud is van harte welkom op de luchthaven. Pak uw kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Er komen diverse thema’s aan bod. Denk hierbij o.a. aan duurzaamheid, actuele ontwikkelingen, de brandweer, de geschiedenis van de luchthaven en de plannen voor de toekomst.

De rondleidingen worden verzorgd door drie mensen van de Stichting Vrienden van Groningen Airport Eelde. Deze stichting zet zich in om het draagvlak voor de luchthaven te vergroten. De stichting geeft aan dat zij er met veel plezier naar uitkijken om de rondleidingen te verzorgen. Op deze wijze kan het publiek eens echt kennismaken met de luchthaven.

Behoort u tot de omwonenden en heeft u interesse om eens kennis te maken met Groningen Airport Eelde, dan kunt u zich aanmelden. Let op dat er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar is en vol = vol.

Groningen Airport Eelde