Reisbureau D-reizen nieuwe partner van Kiesjevliegreis

In 1965 is D-Reizen opgericht vanuit supermarktketen Dirk van de Broek onder de toenmalige naam D-tours. Met haar meer dan 50 jaar ervaring in de reisbranche is D-Reizen de grootste, onafhankelijke vakantie-vergelijker van Nederland. Een goede service, een breed assortiment aan reizen en scherpe prijzen waren destijds de belangrijkste redenen om te kiezen voor D-tours en tegenwoordig zijn dat nog steeds de belangrijkste redenen om te kiezen voor D-Reizen. Daarom hebben ruim 4 miljoen klanten reeds gekozen om hun vakantie te boeken via D-Reizen.

Zij bieden reizen aan van meer dan 150 verschillende reisaanbieders. Bent u op zoek naar een strandvakantie of wilt u graag een weekendje weg met een stel vrienden of u bent op zoek naar een los vliegticket, een huurauto of u wilt een wereldreis gaan maken, bij D-Reizen kunt u met al uw vragen over allerlei verschillende vakanties, bestemmingen en accommodaties terecht. Door een bezoek aan de site van D-Reizen of een bezoek aan één van de 230 reisbureaus gevestigd door heel Nederland bent u verzekerd van de expertise van de goedopgeleide reisadviseurs en zo bespaart u tijd en geld.

Behalve in de reisbureaus is D-Reizen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur via telefoon, e-mail en sociale media.  U kunt hier terecht voor allerlei vragen omtrent boekingen, persoonlijk reisadvies etc. U hoeft dus niet met uw vraag te blijven zitten, totdat het reisbureau in uw plaats haar deuren opent.

Santorini vakantie Griekenland

D-Reizen wil het vinden van de door u gewenste vakantie zo gemakkelijk mogelijk voor u maken. U kunt daarom online via D-Reizen met één zoekopdracht een vergelijking maken van alle vakanties van alle grote touroperators. Dit bespaart u een hoop tijd en u hebt snel en in één oogopslag de juiste aanbiedingen naar uw wensen.

U kunt natuurlijk ook de reis naar uw keuze uitzoeken met behulp van onze persoonlijke reisadviseurs. Dit kan door een afspraak te maken in één van onze reisbureaus. Loop eens binnen en laat u verrassen door het ruime aanbod en de goede kennis van de reisadviseurs.

U kunt tevens uw wensen delen met de persoonlijke reisadviseurs via mail, telefoon of sociale media. Mocht uw persoonlijke reisadviseur de naar uw wensen perfecte reis hebben gevonden, dan kan zij deze na uw akkoord voor u boeken. Degene die u heeft geholpen, is vanaf dat moment uw vaste aanspreekpunt voor alle verdere vragen voor, tijdens en na uw vakantie.

D-Reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties ANVR en SGR. Door dit lidmaatschap bent u verzekerd van kwaliteit zoals beschreven door de ANVR. De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgelden en u bent verzekerd van financiële zekerheid van uw reis door de SGR.

Gran Canaria Canarische Eilanden strand