Vakantie zon ligstoelen parasols zee

Vliegen naar zes bestemmingen vanaf Eelde in 2022

Deze zomer kunt u naar zes verschillende bestemmingen vliegen vanaf Eelde, althans op dit moment. Zoals ook in voorgaande jaren kan het aanbod vanaf Eelde nog veranderen. Reisorganisaties met wie u op dit moment vanaf Eelde vliegen zijn: Transavia, TUI, Corendon en Sunair, maar dit kan in de loop van 2022 ook veranderen.

U kunt in 2022 met Corendon vliegen naar Bodrum en Antalya in Turkije, Kreta in Griekenland en Mallorca in Spanje vanaf Eelde. Het populaire eiland Mallorca is nieuw in het aanbod van Corendon. Naast Corendon kunt u ook met TUI vanaf Eelde naar Mallorca vliegen. TUI zal twee keer per week vliegen naar Gran Canaria. Wilt u naar het Kanaaleiland Guernsey dan kunt u terecht bij reisorganisatie Sunair. Dat kan vanaf april 2022.

Luchthaven Groningen Airport Eelde geeft aan blij te zijn met het aanbod aan bestemmingen voor 2022. Het is van toegevoegde waarde dat het populaire Spaanse eiland Mallorca door Corendon en TUI wordt aangeboden. Tevens is de luchthaven blij dat Bodrum, Antalya en Guernsey terug zijn in het vluchtschema, want vanwege Covid-19 kon daar afgelopen jaar niet op worden gevlogen. Reisorganisatie Sunair is zeer verheugd dat vakantiegangers weer naar Guernsey op vakantie kunnen, want deze bestemming was eerder een groot succes. Sunair verwacht wederom dat Guernsey vanaf Eelde een groot succes wordt.

Als u vanaf Groningen Airport op vakantie wilt gaan is het aan te raden niet te lang te wachten met boeken, aangezien de stoelcapaciteit beperkt is. Geniet dus nu alvast van de voorpret en boek zo snel mogelijk uw vakantie met vertrek vanaf Eelde. Kiesjevliegreis.nl wenst u een fijne vakantie in 2022.

Vakantie Griekenland terras uitzicht op zee