Vakantie Canarische Eilanden Gran Canaria

Toeristen weer welkom op de Canarische Eilanden

Op vakantie naar de zon op de Canarische Eilanden? Dan moet u wel een negatieve Coronatest laten zien.

Vakanties naar de Canarische Eilanden worden door het ministerie van Buitenlandse Zaken niet meer afgeraden. Vele mensen boeken nu snel een heerlijke zonvakantie. Om daadwerkelijk te kunnen vertrekken moet u wel een negatieve Coronatest laten zien.

De Nederlandse touroperators zijn erg blij dat een vakantie naar de Canarische Eilanden niet meer ontraden wordt door het ministerie. Onze partners helpen u dan ook graag met het boeken van een last minute Canarische Eilanden of een all inclusive Canarische Eilanden. De vele hotels op de eilanden hebben koste noch moeite gespaard om ervoor te zorgen dat de toeristen op een veilige manier kunnen genieten van hun zonvakantie. Het aantal besmettingen op het eiland is flink gedaald. Er zijn natuurlijk wel diverse maatregelen van kracht waar de lokale bevolking en de toeristen zich aan moeten houden. Vergewis u voordat u vertrekt van deze maatregelen.

Canarische Eilanden Lanzarote strand palmbomen

Negatieve Coronatest

Reisorganisatie TUI vliegt vanaf 31 oktober as. meerdere keren in de week op de volgende eilanden: Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Om op de vluchten in te checken is het uiterst noodzakelijk om een negatieve test te kunnen laten zien. TUI is zelfs bereid om de eventuele kosten voor de test op zich te nemen.

Reisorganisatie Sunweb zal vanaf 11 november vanaf Schiphol naar Tenerife-Zuid en Las Palmas gaan vliegen. Reisorganisatie Corendon is ook de mogelijkheden aan het onderzoeken om weer op de Canarische Eilanden te gaan vliegen. Bij alle reisorganisaties geldt dat u een negatieve Coronatest moet overleggen. De bedoeling van de negatieve test is om de angst om Corona te krijgen door een vlucht naar het buitenland bij de toeristen weg te nemen. Als iedereen namelijk negatief getest het vliegtuig instapt, is de veiligheid gewaarborgd. Op vluchten naar de Nederlandse Antillen wordt dit ook toegepast en dit werkt zeer goed. Toeristen zijn niet angstig om te vliegen naar de Nederlandse Antillen in Coronatijd.

Canarische Eilanden Gran Canaria Mas Palomas