Vakantie Zakynthos Griekenland

Deze zomer met TUI vanaf Eelde naar Mallorca of Zakynthos

Komende zomer vliegt TUI vanaf Groningen Airport Eelde naar Zakynthos Griekenland en Mallorca Spanje. Een mooie uitbreiding van de bestemmingen vanaf Eelde.

Vanaf Groningen Airport Eelde is het mogelijk om vanaf deze zomer te vliegen op een nieuwe bestemming. Vluchten naar het Griekse Zakynthos zijn aan het aanbod toegevoegd. Reisorganisatie TUI zal vluchten naar Zakynthos gedurende het gehele zomerseizoen wekelijks aanbieden. Dat is nog niet alles, want TUI zal ook op Mallorca gaan vliegen vanaf Groningen Airport Eelde komende zomer.

Laganas Zakynthos Griekenland

Populaire bestemmingen bereikbaar vanuit het noorden van het land

Volgens Petra Kok, woordvoerder namens TUI Nederland, ziet TUI dat er een toenemende belangstelling is voor vluchten naar Zakynthos vanuit heel Nederland. Daarom hebben we ervoor gekozen om vluchten naar deze bestemming ook regionaal aan te bieden.  Zo kunnen inwoners van Noord-Nederland ook veel makkelijker naar deze mooie bestemming afreizen.

De heer Van Dorp, Business Development Manager bij Groningen Airport Eelde, geeft aan dat deze bestemming een geweldige toevoeging is aan het huidige aanbod van vluchten vanaf Groningen Airport Eelde. Op Zakynthos is lange tijd niet gevlogen vanaf Groningen Airport Eelde. We merken dat deze bestemming goed past bij de wensen van de mensen uit het noorden des lands.

Transavia heeft bij ons eerder dit jaar aangegeven dat zij de vluchten naar Mallorca niet meer uit gaan voeren vanaf Groningen Airport Eelde. Mallorca is al jarenlang één van onze meest favoriete bestemmingen onder de Eelde-reizigers en deze bestemming willen wij graag in ons aanbod houden. Wij zijn toen in gesprek gegaan met TUI om te inventariseren of zij de mogelijkheid hebben om vluchten naar Mallorca te kunnen verzorgen. TUI heeft zich meteen bereid verklaard om deze vluchten over te nemen en daarom kunnen we gelukkig ook in 2021 vluchten naar Mallorca aanbieden, aldus de heer Van Dorp.

Op beide bovengenoemde bestemmingen zal wekelijks rechtstreeks worden gevlogen. De vlucht van Groningen Airport Eelde naar Zakynthos zal elke woensdag worden uitgevoerd en de vlucht naar Mallorca vanaf Groningen Airport Eelde zal elke zondag worden uitgevoerd. Daarnaast zal TUI het gehele jaar tweemaal per week naar Gran Canaria Canarische Eilanden vliegen vanaf Groningen Airport Eelde.

Vakantie Mallorca Spanje zonsondergang