Winter sneeuw Noorwegen landschap huizen

Vanaf Groningen Eelde Airport in de winter naar de grootste skigebieden van Noorwegen (Trysil) en Zweden (Sälen)

Groningen Airport Eelde heeft er een nieuwe bestemming bij. Vanaf 17 december 2020 gaat BBI-Travel vanaf Groningen Eelde Airport reizen aanbieden naar de Scandinavische Mountains. Deze schitterende winterbestemming ligt op de grens tussen Noorwegen en Zweden. Het is een zeer veelzijdige sneeuwbestemming waar u diverse wintersporten kunt beoefenen in de grootste skigebieden van Noorwegen (Trysil) en Zweden (Sälen). Daarnaast kunt u vanuit dit gebied winterreizen met husky’s en sneeuwscooters ondernemen. Er zal twee keer per week naar deze bestemming worden gevlogen. Een lang weekend of een midweek naar deze schitterende winterbestemming behoort hierdoor ook tot de mogelijkheden.

Sledehonden sneeuw husky

Corona veilige bestemmingen

BBI-Travel wil graag vliegen naar bestemmingen waar mensen in deze Corona crisis heen kunnen reizen op een veilige manier. “Doordat we vanaf Groningen Eelde Airport gaan vliegen, hebben wij bij vertrek al niet te maken met een massale toestroom van reizigers, doordat het hier rustiger is. Reizigers hoeven niet in lange wachtrijen te staan om in te checken, dat scheelt een hoop contact. We hebben contact gehad met een viroloog uit het Universitair Medisch Centrum in Groningen en deze heeft meegedacht hoe wij op een Coronaproof manier reizen kunnen gaan aanbieden naar Corona veilige bestemmingen”, aldus Henk van der Kooi, directeur van BBI-Travel.

Groningen Eelde Airport is eveneens zeer enthousiast over de plannen die BBI-Travel heeft voor nu en in de toekomst. Jonas van Dorp, Head of Aviation Marketing & Development, geeft aan dat ze blij zijn met de stap die BBI-Travel heeft genomen door deze winterbestemming aan het vluchtaanbod van Groningen Eelde Airport toe te voegen. Er is veel vraag vanuit de reizigers naar dit soort reizen en dit soort bestemmingen.

Winter sneeuwscooters vakantie

In de toekomst nog zes extra bestemmingen vanaf Groningen Eelde Airport

Touroperator BBI-Travel is bezig met de uitbreiding van winterbestemmingen vanaf Groningen Eelde Airport naar populaire bestemmingen in IJsland, Fins Lapland en Noord-Noorwegen. Voor nu zijn de reizen naar de Scandinavische Mountains de eerste van de zeven nieuwe winterbestemmingen. Groningen Eelde Airport heeft een ideale ligging voor reizen naar Scandinavië. U reist vanuit het Noorden van Nederland naar het Noorden van Europa.

Bekijk alle bestemmingen vanaf Eelde

Voor de komende wintersportperiode kunt u dus een geweldige wintersportvakantie vieren in het mooie Scandinavische winterwonderland op een Coronaproof manier. U geniet van de sneeuw, de sport en elkaar en u ontdekt een plek waarvan u niet hebt geweten hoe mooi het er is. Een plek met perfecte faciliteiten in een mooie omgeving voor een onvergetelijke wintersport. Boek dus snel uw wintersportvakantie vanaf Groningen Eelde Airport en geniet van deze prachtige bestemming.

Transavia Groningen Airport Eelde