Vakantie Punta Cana Dominicaanse Republiek

De 4 leukste dingen om te doen in Punta Cana

Punta Cana is een regio op het uiterste oosten van de Dominicaanse Republiek. Het is een populaire vakantiebestemming. Geen wonder, want Punta Cana staat bekend om haar parelwitte stranden, luxe resorts, tropische sferen, lekker eten en nog veel meer! Heb jij toevallig een vakantie naar de Dominicaanse Republiek geboekt? Dan is Punta Cana zeker een bezoekje waard! Ook voor een zonvakantie in december is Punta Cana een top locatie! Lees verder en kom te weten wat jij tijdens je vakantie op de Dominicaanse Republiek (Punta Cana) allemaal kunt doen!

Seaquarium Punta Cana

Tijdens deze activiteit krijg je de kans om onderwater te lopen, te snorkelen met verschillende soorten vissen en haaien en meer. Zo kun je de onderwaterwereld van Punta Cana van dichtbij bewonderen! Deze activiteit wordt vaak als ‘uitstekend’ ervaren, wat goed is want zo weet jij dat je sowieso een fantastische tijd tegemoet gaat!

Avonturenpark Bavaro

De sportliefhebbers onder ons zullen ‘Avonture Park Bavaro’ geweldig vinden! Het park staat namelijk vol met attributen. Je kunt er klimmen, glijden, trampoline springen, mountainbiken en meer. De ontwerpers wilden graag iets bouwen dat Punta Cana nog niet had. Ze wilden iets spannends en milieuvriendelijk maken. Dat is aardig gelukt.

Zeil- en snorkel tour

Bij TripAdvisor kun je een zeil- en snorkel tour ticket kopen. Met een klein groepje van 16 personen vaar je op een premium schip, uitgerust met deelbare net hangmatten. Hier kun je heerlijk liggen en tot rust komen. Met het schip gaan jullie vervolgens naar een ‘snorkelstop’ in het natuurreservaat Cabeza de Toro. Hier wordt er tijd genomen om te snorkelen. Spot verschillende soorten vissen tijdens deze tour!

Monkeyland

Monkeyland is ook één van de leukste activiteiten op de Dominicaanse Republiek. Het is namelijk de thuisbasis van eekhoornapen. Ga in safari stijl aan boord van een vrachtwagen en geniet van het park. Maak foto’s van de eekhoornapen en wandel door de tropische tuin.

Wil jij ook een onvergetelijke zonvakantie in december? Boek dan zeker deze zonvakantie naar de Dominicaanse Republiek… Je gaat het fantastisch vinden!