4x must do’s op Curaçao

Curaçao; het is de favoriete vakantiebestemming van veel Nederlanders… En wij snappen wel waarom! Mede door de hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee, waan je je in een waar paradijs. En een vakantie naar dit Caribische eiland hoeft niet eens duur te zijn. Bijvoorbeeld bij VakantieDealz vind je regelmatig super scherpe deals en dus ook de beste goedkope vakantie Curaçao aanbiedingen. Zo kun je voor een lekker prijsje op vakantie! Maar wat mag je nou echt niet missen tijdens je verblijf op Curaçao? We hebben 4 must do’s voor je op een rijtje gezet.

Strandhoppen

Curaçao kent eindeloos veel prachtige stranden. Dus waarom probeer je ze niet allemaal te bezoeken? Mocht je dit van plan zijn, raden we je aan om een auto te huren. Zo kun je zo veel mogelijk zien en doen in een korte tijd. Enkele stranden die je echt niet mag missen zijn: de Grote Knip, Jan Thiel Beach, Porto Mari en Mambo Beach. Daar ben je wel een dagje zoet mee…

Ontdek de onderwaterwereld

Pak die snorkelset maar in, want snorkelen op Curaçao is een unieke ervaring! Als je nou op zo’n prachtig strand bent aangekomen, kun je net zo goed even die snorkelset uit de auto halen en het water in duiken. De onderwaterwereld van Curaçao is enorm kleurrijk. Je zult ongetwijfeld je ogen uitkijken. Mooie plekken om de onderwaterwereld te ontdekken zijn onder anderen:

  • Playa Kalki
  • Mushroom Forest
  • Playa Forti

Onthoud wel altijd goed dat je het koraal nooit mag aanraken. Dit is een van de belangrijkste regels wanneer je gaat snorkelen op Curaçao.

Klein Curacao

Ook een dagtochtje naar het betoverende Klein Curaçao mag tijdens je vakantie niet ontbreken. De naam zegt het al, Klein Curaçao is een klein eilandje voor de kust van Curaçao. Er zijn diverse boottochten te boeken waarmee je binnen no time op het strand staat. De ideale plek voor een dagje complete rust…

Bezoek het kleurrijke Willemstad

De hoofdstad van het eiland, Willemstad, is een gezellige plek waar je zeker een dagje kunt doorbrengen. Of je nou wil shoppen, lekker wil eten of je graag verdiept in de historie van de stad, het kan allemaal! Besloten om ergens een hapje te gaan eten? Dan is Restaurant De Gouverneur echt een aanrader.

Je kunt dus, naast het relaxen op de mooie strandjes en het feesten tijdens happy hour, genoeg doen op Curaçao! Het is ook zeker aan te raden om een auto te huren, zodat je gemakkelijk het hele eiland kan verkennen in een week. Ben jij al klaar voor je vakantie naar Curaçao voor cultuur, ontspanning en prachtige stranden?