Vliegtuig luchtvaartmaatschappij Level

Level gaat vliegen vanaf Schiphol

Onderdeel van British Airways, de nieuwe prijsvechter luchtvaartmaatschappij Level, gaat vluchten aanbieden vanaf Schiphol in 2019

Een goedkope last minute stedentrip vanaf Schiphol kan nu ook geboekt worden bij luchtvaartmaatschappij Level. Zij zullen voor vast drie vliegtuigen op luchthaven Schiphol plaatsen. Tweemaal per dag zullen zij gaan vliegen op Londen. De prijzen van de vliegtickets naar Londen zullen vanaf twintig euro per persoon aangeboden worden.

Er zal verder de eerst komende periode tweemaal daags op Rome en eenmaal daags op Wenen gevlogen gaan worden. De tickets naar deze bestemmingen zullen vanaf 28 euro per persoon aangeboden worden. Een last minute stedentrip is nog nooit zo goedkoop geweest.

Luchtvaartmaatschappij Level is voornemens om de komende maanden op nog meer bestemmingen te gaan vliegen vanaf Schiphol. Vluchten naar Barcelona, Lissabon, Milaan en Fuerteventura zullen de komende maanden toegevoegd worden aan het aanbod van Level. Op deze bestemmingen zal ook dagelijks gevolgen gaan worden. Fuerteventura is hierdoor beter bereikbaar aangezien er vanaf Schiphol momenteel niet dagelijks op deze bestemming gevolgen wordt.

Luchtvaartmaatschappij Level zal voor haar vluchten gebruik maken van de start- en landingsrechten van diverse andere maatschappijen die onderdeel zijn van IAG. Deze zullen minder gaan vliegen vanaf Schiphol, onder andere Vueling staat een deel van de start- en landingsrechten af aan luchtvaartmaatschappij Level.

U dient er als reiziger wel rekening mee te houden, dat als u een vliegticket hebt geboekt bij Level, dat u extra moet betalen voor ruimbagage en te zware handbagage, naast de reeds betaalde ticketprijs. Wilt u graag wat te eten hebben tijdens de vlucht of wilt u zelf uw stoelkeuze bepalen, dan zult u hiervoor ook extra moeten betalen naast de ticketprijs.