Groningen Airport Eelde

Met AIS Airlines kunt u vanaf 4 maart 2019 naar Kopenhagen vliegen vanaf Groningen Airport Eelde

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij AIS Airlines gaat de vluchten verzorgen tussen Groningen Airport Eelde en Kopenhagen Airport. Dit is goed nieuws voor de mensen uit het noorden, anders moeten ze eerst ver reizen naar één van de andere luchthavens in Nederland.

Arend van der Meer is CEO van AIS Airlines en hij geeft aan, dat hun product perfect past op deze route. “Wij vliegen met brandstof efficiënte turbopropvliegtuigen. Deze hebben een wat kleinere stoelcapaciteit, maar hiermee kunnen wij een stabiele betrouwbare verbindingen opzetten op dunnere routes”.

Goed product voor de zakelijke reiziger

De maatschappij AIS Airlines gaat vanaf 4 maart 2019 tweemaal daags vliegen tussen Groningen Airport Eelde en Kopenhagen Airport. De reizigers kunnen dan zowel in de ochtend als in de avond vertrekken en zij kunnen indien gewenst in één dag op en neer. Er zal door AIS Airlines gevlogen gaan worden met een Jetstream 32. Arend van der Meer van AIS Airlines zegt, dat zij zich met deze vluchten richten op de zakelijke reiziger die snel en zonder al te veel poespas op zijn plaats van bestemming wil zijn. U kunt uw vliegtickets voor een vlucht naar Kopenhagen vanaf Groningen Eelde Airport vanaf dit moment online boeken. U kunt dit doen via de website van Groningen Airport Eelde, groningenairport.nl of via de website van AIS Airlines, aisairlines.com. Verder is het mogelijk om te boeken via diverse boekingswebsites en natuurlijk kunt terecht bij uw reisbureau.

Marktbehoefte wordt weer ingevuld

Volgens de heer Van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde, heeft Groningen Airport Eelde de afgelopen weken vele berichten ontvangen van veelal zakelijke reizigers die frequent, sommigen zelfs wekelijks, vlogen naar Kopenhagen vanaf Groningen Airport Eelde. Zij hebben in deze berichten aangegeven er flink van te balen, dat de lijndienst naar Kopenhagen gestopt is. Groningen Airport Eelde is dan ook zeer verguld, dat deze Nederlandse ondernemer deze aanwezige marktbehoefte gaat invullen.

AIS Airlines

Het hoofdkantoor van AIS Airlines is gevestigd op Lelystad Airport. De meeste werkzaamheden en vluchten vinden derhalve plaats in Scandinavië en Duitsland. AIS Airlines exploiteert daar haar eigen routenetwerk.

Logo AIS Airlines