Vakantie Gran Canaria

Winterzonvakantie boeken

De wintertijd is ingegaan, de temperaturen dalen en de dagen worden naar het einde van het jaar toe steeds korter. Een winterdip ligt dan op loer. Het beste recept tegen deze winterdip is een bezoek aan de zon. Uit onderzoek blijkt dat ruim 40 procent van de Nederlanders tijdens deze koude en korte dagen een winterzonvakantie wel ziet zitten.

Wilt u niet te ver weg? Dat hoeft ook niet. De winterzon is op een paar uur vliegen vanaf Nederland. U kunt vertrekken vanaf alle luchthavens, te weten: Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Eindhoven en Maastricht Aachen Airport.

Canarische Eilanden

De perfecte vakantiebestemming voor in de winter zijn toch wel de Canarische Eilanden. Met zijn 4800 zonuren per jaar zijn deze eilanden een geliefde vakantiebestemming van veel reizigers. Door de aanlandige Noordoostpassaat en de Canarische stroom is het meestal zeer goed weer. In de winter liggen de temperaturen altijd rond de twintig graden of hoger. Deze perfecte winterzonvakantiebestemming  ligt op vier uren vliegen vanaf Nederland.

Vakantie-Canarische-Eilanden-Tenerife-Spanje

Gran Canaria

Neem het vulkanische eiland Gran Canaria. Mooie stranden aan het azuurblauwe water van de Middellandse Zee waar u heerlijk kunt genieten van de zon of bezig kunt zijn met diverse watersporten. Daarnaast is er van alles te doen op het eiland. Huur bijvoorbeeld eens een auto en verken het eiland.

Lanzarote

Lanzarote is een zeer bijzonder eiland, wat vooral komt door het lavalandschap. Je rijdt op Lanzarote door een volledig zwart lavalandschap. De spierwitte huisjes in de dorpen vormen een mooi contrast met de omgeving. Vele accommodaties liggen aan de stranden. U kunt dus vanuit uw hotel direct het strand opstappen.

Fuerteventura

Het oudste eiland van de Canarische Eilanden is Fuerteventura. Het is een zeer gevarieerde vakantiebestemming. Het wordt ook wel het Hawaii van Europa genoemd. Het is namelijk de perfecte plek voor surfers, maar ook voor andere watersporters. Mocht u niet zo gek zijn op watersporten, dan kunt u op Fuerteventura ook terecht voor diverse culturele uitstapjes, u kunt genieten van de natuur of relaxen aan het strand.

Tenerife

Op Tenerife, het eiland van de eeuwige lente, geniet je het hele jaar door van de zon, de zee, het strand en de schitterende omgeving. De grootste berg van Spanje en de derde grootste vulkaan van de wereld, El Teide, vind je op dit eiland. Er is hier voldoende te doen voor iedereen. Of u nu houdt van cultuur, natuur, avontuur of sport.

Heeft bovenstaande u nieuwsgierig gemaakt? Ga dan snel naar het reisbureau of kijk op internet en boek snel een last minute winterzonvakantie.