Opstijgen-vliegtuig

Nog meer bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde, de luchthaven van het Noorden

Vanaf Groningen Airport Eelde, de luchthaven van het Noorden, ligt de wereld voor je open. In 2018 zijn er veel meer bestemmingen bijgekomen,  waarop wordt gevlogen. Van een citytrip met vriendinnen of met jouw geliefde, een zakenreis, een heerlijke vakantie met het hele gezin, een last minute weekendje weg tot een vliegreis voor backpackers aan de andere kant van de wereld vanaf Groningen Airport Eelde is het allemaal mogelijk.

Voor de toeristen uit het noorden van het land is dit natuurlijk een uitkomst. Niet meer uren van e voren in de auto op weg naar het vliegveld aan de andere kant van het land, maar gewoon in de buurt boarden en daar gaat u op weg naar uw vakantiebestemming.

Het vliegveld is goed bereikbaar met de auto via de A28. Met het openbaar vervoer reist u naar Groningen Centraal en hiervandaan neemt u de shuttlebus lijn 100 van Qbuzz die u met vijftien minuten naar het vliegveld brengt. Deze bus sluit zelfs aan de aankomende en vertrekkende vluchten van en naar Kopenhagen, Londen en München. Lijn 9 van Qbuzz rijdt ook vanaf het Centraal Station naar Groningen Airport Eelde. Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Groningen Airport Eelde check onze site.

U dient er wel rekening mee te houden, dat er momenteel veel gewerkt wordt aan het spoor en aan de weg. Dus u dient  uw reis goed voor te bereiden en checkt u voorafgaand aan uw vertrek van huis goed de werkzaamheden aan het spoor en aan de weg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.