Zonvakantie

Ryanair heeft weer spotgoedkope tickets naar diverse bestemmingen in de aanbieding

Niet veel geld te besteden, maar toch graag op vakantie? Ryanair heeft weer spotgoedkope tickets naar diverse bestemmingen in de aanbieding!

Reizen is jouw favoriete bezigheid, alleen staat jouw bankrekening dat niet toe? Je wilt er wel even tussenuit deze zomervakantie? Je wilt vliegen naar een mooie bestemming voor weinig geld? Dan heb ik één advies voor je: Bezoek de website van Ryanair. Op dit moment bieden zij weer vele vliegtickets voor spotgoedkope prijzen aan.

Dit doen zij niet zonder reden. Ryanair viert namelijk een record. Ryanair viert, dat zij meer bezoekers naar hun website en mobiele app hebben getrokken dan alle bezoekers bij elkaar van bijvoorbeeld  Air France, KLM, Lufthansa en British Airways. Zij hebben dit  jaar in totaal een miljard bezoekers mogen ontvangen op hun mobiele app en hun website.

Vakantie Malediven

Is dat een compliment? Dat hoeft het niet te zijn. Mensen surfen niet alleen naar de website voor het zoeken en boeken van een goedkope vlucht. Bij Ryanair blijkt geregeld wat fout te gaan. De zeer ontevreden klanten brengen daardoor vele bezoekjes aan de website. Soms bezoeken klanten tientallen malen de website van Ryanair om uit te vinden, waar ze terecht kunnen met hun klacht en hoe ze hun geld terug kunnen krijgen.

Bekijk het voor jezelf van de positieve kant. Voor jou zijn deze bezoekjes van die klanten alleen maar een voordeel. Hierdoor viert Ryanair feest en kun jij tegen een spotprijs een ticket boeken.