Nu ook kleinschalige accommodaties bij Sunweb

Als u uw vakantie nog wat extra’s wilt geven dan kunt u vanaf nu ook bij Sunweb terecht voor kleinschalige accommodaties. Binnen deze accommodaties kan een keuze worden gemaakt uit de thema’s strandvakantie, natuur, pittoresk en romantisch.

De vakantiegangers die dus een vakantieadres zoeken waar nog geen sprake is van massatoerisme, kunnen nu ook uitstekend terecht bij Sunweb. Of u nu op zoek bent naar een vakantieadres met romantische baaien, een prachtige natuur, pittoreske dorpjes of een romantische sfeer, Sunweb heeft het allemaal. Uw zonvakantie 2015 wordt met de nieuwe thema’s een vakantie om nooit meer te vergeten.

De mooiste strandvakanties

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar stranden zijn die net nog wat mooier zijn? Ook dan bent u bij Sunweb aan het juiste adres. Wat is er nu mooier dan na een kleine wandeling het zachte zand onder uw voeten te voelen en heerlijk te zwemmen in kristalhelder water? Deze prachtige stranden zijn nog niet overspoelt met massa’s mensen, dus waar u nog voldoende ruimte heeft om uw badhanddoek neer te leggen. Met het nieuwe thema strandvakanties van Sunweb gaat u genieten van het geluid van de golven van de zee, maakt u een heerlijke romantische wandeling over de mooiste stranden of geniet u van een heerlijke maaltijd van vers gevangen vis in een eetgelegenheid aan het strand.

De mooiste natuur

Moet het accent tijdens uw vakantie komen te liggen op rust en genieten van een prachtige natuur, dan kiest u voor het thema natuur bij Sunweb. Enerzijds staat bij dit thema natuurlijk rust en natuur centraal, maar anderzijds is er op uw bestemming ook genoeg te beleven. Elke ochtend wakker worden in een rustige omgeving met een schitterende natuur en vervolgens uw dag vullen met activiteiten en/of excursies. Als dit u wat lijkt dan kiest u voor het thema natuur.

Pittoresk

Ziet u het al voor u? U haalt ‘s ochtends heerlijke verse broodjes bij de bakker, koopt een krant bij de kiosk in een klein sfeervol dorpje, waar u verblijft in een accommodatie met een huiselijke sfeer? Kies dan voor het thema pittoresk. De gastvrije eigenaren van deze huiselijke accommodaties zullen u graag in ontvangst nemen.

Romantisch

Als u graag met uw liefde wilt genieten van een heerlijke zonvakantie die in het teken staat van romantiek, kies dan voor het thema romantisch van Sunweb. Geniet samen van de meest romantische accommodaties, parelwitte stranden, een heerlijk diner bij kaarslicht of een indrukwekkende zonsondergang. Kortom, een zonvakantie met een romantisch tintje.