Voordelig naar Curaçao met Corendon

De populaire reisonderneming Corendon biedt vanaf heden voordelige vakanties aan naar het prachtige tropisch eiland Curaçao met vertrek vanaf volgend jaar. Om precies te zijn: Vanaf 2 januari 2014 is het mogelijk met Corendon te vertrekken naar Curaçao, maar u kunt nu al online boeken. Corendon en luchtvaartmaatschappij KLM gaan binnenkort een contract tekenen voor meer dan 10.000 vakantiegangers op jaarbasis. KLM zal 3 keer per vliegen op Willemstad, de hoofdstad van Curaçao.

Corendon geeft aan ontzettend blij te zijn met deze nieuwe bestemming, want het aantal toeristen was dit jaar nogal laag vanwege de recessie en hopelijk kan de nieuwe bestemming Curaçao volgend jaar veel goed maken. Nederlanders zijn erg belangrijk voor Curaçao wat betreft het toerisme, aangezien maar liefst een derde deel van alle toeristen die kiezen voor een vakantie naar Curaçao Nederlanders zijn.

Corendon hoopt met deze nieuwe tropische bestemming te kunnen concurreren met TUI, een van de grootste concurrenten van Corendon. Arkefly maakt deel uit van TUI en vliegt bijna dagelijks vanaf Schiphol naar Curaçao. Voor de echte liefhebbers van zonvakanties is Curaçao de perfecte bestemming, want de zon schijnt hier bijna het hele jaar door. De gemiddelde buitentemperatuur op Curaçao is maar liefst 28 graden en de gemiddelde watertemperatuur bedraagt 27 graden. Als het in Nederland winter is dan kunt u op Curaçao gewoon genieten van een heerlijk cocktailtje onder een palmboom of een duik nemen in de zee met een zeer aangename watertemperatuur. Bovendien zijn er volop interessante bezienswaardigheden te vinden en is de natuur ook zeker de moeite waard.

Inmiddels kunt u op de website van Corendon online uw vakantie boeken naar Curaçao. Op dit moment kan er worden gekozen uit de resorts Livingstone Jan Thiel Resort, het Sunscape Curaçao Resort (op basis van all inclusive) en het Avila hotel.