Vanaf volgend jaar vliegen vanaf Eelde met Arkefly naar Antalya

Begin volgend jaar is het mogelijk om met de populaire luchtvaartmaatschappij Arkefly, een onderdeel van reisonderneming TUI Nederland, te vliegen vanaf Eelde naar de populaire vakantiebestemming Antalya in Turkije.

Directeur van Groningen Airport Eelde Marco van de Kreeke geeft aan dat er nog geen tijd is geweest om de vlag uit te hangen, maar de luchthaven is er vast en zeker blij mee. Vanaf april t/m oktober 2014 kunt u voortaan met Arkefly vliegen vanaf Eelde naar Antalya.

Naast Arkefly kunt u ook met Corendon of Transavia naar de populaire badplaats Antalya aan de Turkse Zuidkust vliegen. Op dit moment is op de website van Corendon voor de zomer van volgend jaar nog maar één vlucht wekelijks naar Antalya te boeken, maar Corendon deelt mede dat dit gaat veranderen. Binnenkort zullen weer twee vluchten per week vanaf Eelde naar Antalya vertrekken.

Arkefly zal vanaf Groningen Airport Eelde rechtstreeks vliegen naar Antalya. Vanaf Antalya zal er één tussenstop worden gemaakt in Rotterdam.