Boeing 747 vliegtuig

Vlieg voordelig naar je vakantiebestemming

Ben je toe aan vakantie, dan boek je voordelig met een promotiecode vliegwinkel een retourtje naar een ver land. Veel mensen denken dat besparen op een vakantie verder onmogelijk is, maar niets is echter minder waar! Met een actiecode Inshared bespaar je bijvoorbeeld ook nog op je reisverzekering. Zeker op reis voor een prikkie dus!

Een vakantie is al duur genoeg. Het is daarom ook belangrijk dat je je snoepreisje goed uitzet om zoveel mogelijk uit je reis te halen. Online speurwerk helpt je ontzettend bij het besparen en is in veel gevallen snel gedaan. Een avondje achter de computer kan je tientallen euro’s opleveren!

Totaalpakket

Natuurlijk is het makkelijk om zelf je reis tot in de puntjes te plannen, maar zijn al die losse zaken als een hotel, vlucht en huurauto echt wel zo goedkoop? Soms is een totaalpakket (pakketreis) een stuk voordeliger! Bovendien scheelt het een hoop tijd en moeite om niet zelf alle losse onderdelen te boeken, maar gewoon voor het pakket te kiezen. Zorg er wel voor dat je kiest voor een pakket dat bij je wensen aansluit. Een huurauto voor de deur die je een week niet gebruikt omdat je alleen maar op het strand ligt, is natuurlijk zonde van het geld.

Verzekering

Je vakantieplezier staat bovenaan het lijstje, maar bedenk je tijdens die voorpret van het boeken ook eens hoe het staat met je verzekering. Wordt je camera gestolen in Spanje of verliest de luchtvaartmaatschappij je koffer? Dat is niet je eigen schuld, maar het is wel fijn wanneer de schade vergoed wordt. Ook een annuleringsverzekering is een fijn idee, je weet natuurlijk niet wat er in de toekomst kan gebeuren! Te veel betalen voor je verzekering is verleden tijd. Vaak kies je voordelig voor een verzekering met doorlopende dekking die je naar wens uitbreidt met werelddekking of alleen dekking binnen Europa.

Vergelijken

Voordat je op vakantie gaat is één ding heel belangrijk: zet alles eens naast elkaar. Waar krijg je het meeste waar voor je geld? Heb je die kamer met badkuip echt nodig of ga je net zo lief onder de douche? Let ook op voldoende en veilige activiteiten voor de kinderen en vergeet je eigen comfort niet! Zo’n ontspannende vakantie plan je tenslotte voor jezelf. Iedere euro die je overhoudt tijdens het boeken, komt van pas op je vakantiebestemming. Bezoek een museum, ga eens lekker uit eten en leg jezelf in de watten met een nieuwe zonnebril of souvenir!